KJENNER DU NOEN SOM FORTJENER Å FÅ HJELP MED OPPUSSING?
Interior, decorating, inspiration, life.
43920
post-template-default,single,single-post,postid-43920,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

KJENNER DU NOEN SOM FORTJENER Å FÅ HJELP MED OPPUSSING?

 

 

42-16731173-F-Brødtekst-sy0294e7

 

Pssssst! Har lyst til å tipse om at TV3 i disse dager søker deltagere til et helt nytt oppussingsprogram som skal hete ‘Superoppusserne’. Kjenner du noen som fortjener å få litt hjelp med å pusse opp i heimen? TV3 ser etter vanlige par med barn som bor i hus eller rekkehus og som trenger en oppjustering av hjemmet sitt. Søk eller meld på noen du syntes fortjener det: HER

 

Ps. nå er dessverre fristen for å søke gått ut

 

KLEM
ANETTE

15 Comments
 • hanne Dahl

  July 28, 2015 at 8:55 pm Reply

  Hei :-) skulle gjerne hatt litt hjelp å fullføre oppussings prosjektet mitt her hjemme. Har pusset opp alene 3 ganger 3 soverom, toalett, kjøkken og stue selv ( fikk hjelp til å legge nytt golv på gjeste rom og en gang ). Har enda litt igjen og motivasjonen uteblir. Skulle gjerne ha fått malt hus og garasje utvendig og gjerne fått meg en veranda :-) Innvendig så gjenstår kjeller nedgangen, og oppholdsrom nede som jeg vil lage en liten stue av. Kan dere hjelpe meg? :-) mvh Hanne Dahl

 • Olaug Gursli

  December 6, 2015 at 5:13 pm Reply

  Hei.
  Nå er jeg alene, tre ban som bor for seg selv som seg hør og bør.
  Jeg bor i barnas barndomshjem og føler til tider at det blir for stort for meg og mine min hunder !
  Jeg er så heldig å ha en husmannsplass bestående av et knøttlite hus, liten løe og et eldhus.
  Jeg pass erte nettopp 60 år, og tenker at nå er det på tide å realisere en gammel døm.

  Mao jeg trenger hjelp med hva/ hvordan jeg kan gjøre om husmannshuset t,il en permanent bolig for meg.

  Håper på respons, og på forhånd takk.

 • Therese Pihl

  December 16, 2015 at 11:55 pm Reply

  Hei. Jeg er en 38år gammel mamma som siden 2009 har vært syk. Har to barn på 11og 13år,vi bor i en rekkehus leilighet på Sandsli i Bergen.
  Jeg Fikk påvist akutt hjertesvikt og hr måtte tilbrakt mye tid på sykehus og borte fra familien og barna. Jeg ble hjertetransplantert I 2011 men har slitt med mye postoperative problemer som kom i etterkant og sterke kroniske smerter i ryggen som hemmer meg i 5 av 7 dager i gjennomsnitt i uken. Min samboer støttet oppunder både meg familien og barna,i alle mnd/årene jeg har vært syk men fikk desverre alvorlig magesår like etter at jeg kom hjem fra Oslo og Rikshospitalet,han hadde mistet over 2liter blod i magen da jeg fant han på badet
  og i tillegg måtte han inn og operere for prolaps i nakken bare mnd etterpå..
  Jeg og min eks (barnas pappa) har heldigvis godt forhold, men jeg har ofte nededager og sliter fælt med dårlig samvittighet for barna at jeg skulle ønske jeg kunne gi de mer enn det jeg har klart.. Noen uker er de her kansje en eller to dager, så må pappaen ta over.. Da ligger jeg rett ut i smerter og kommer meg ikke i dusjen engang ?
  Har ofte tenkt, når skal det snu? Når er det vår tur til å være litt heldig å få hjelp??.. Det hadde vært så godt å få pusset litt opp, fått litt style på ting, kansje ommøbert litt, det gjør jo hverdagen lysere og lettere hvis omgivelsene rundt er god og fine!! Håper vi blir vurdert ❤!

 • Hilde Vindsland

  January 4, 2016 at 9:08 pm Reply

  Heia har nettopp vært på besøk hos min datter og mannen som har flyttet til Hamar De flyttet inn for ett år siden i ett hus fra 60 70 tallet De fant ut like etter de flyttet inn at hun var gravid Hun har vært syk under hele svangerskapet og de har ikke fått gjort noe i huset som de hadde planlagt Huset er nesten ikke pusset opp siden det var bygd utenom kjøkken og bad Har pusset opp barnerommet og ble nesten ferdig med det før barnet ble født lille julaften Det er masse som skulle vært gjort men det er ikke så lett når man har en nyfødt baby og ingen familie rundt seg Stor stue har de med trekkfulle og mange store vinduer Har gardinene for for og holde på varmen Mye gammel panel og grusomme tapeter Det hadde vært helt fantastisk hvis jeg kunne fortelle de at de kan få hjelp til noe av oppussinga i denne småbarnstida Mvh en håpefull bestemor

 • Bente Sletner

  March 9, 2016 at 9:33 pm Reply

  Hei. Jeg har kjøpt meg et hus ifra 1952 og det er ikke gjort noen ting siden det var nytt, Er protese opprert i venstre hofte, og skal ta den andre om noen mnd.. Er opprert i venstre skulder , da bisepsen hadde ryki av etter at jeg datt stygt… jeg er 100% trygda.
  Hadde satt pris på hjelp..

 • Kristine Rikardsen

  March 28, 2016 at 8:49 pm Reply

  Herjangen 182, 8530 Narvik. Jeg har et koslig eldre hus med en upraktisk rom-deling i 1.etasje og ikke mange kvadrat. En begrenset økonomi gjør dt ikke enklere å få til en praktisk og mer funksjonell hovedetasje. Badet er for stort,og stua er stort sett like stor som badet. Kjøkken har fin utsikt med dobbel veranda-dør, savner plass til kjøkkenbord for å nyte denne utsikten. Jeg trenger en go’stol med høy rygg, på stua,men har ikke plass. Om dere vil fikse utvendig, så passer det ypperlig. Koslig uteområde med god veranda ville blitt perfekt. Har enebolig med nydelig utsikt, og vil gjerne nyte den.

 • Gry Nielsen

  March 30, 2016 at 12:44 am Reply

  Jeg skulle ønske min datter Monica Solbakken 30 år og mitt lille barnebarn Vilde Solbakken Draugsvold 4 år skulle fått hjelp til å pusse opp badet oppe og ordne det fint nede i kjelleren. De trenger og fortjener noe positivet etter at de mistet sin kjæreste og pappa’n til Vilde. Han døde av kreft bare 41 år, i januar i fjord 2015. Fra februar og til nå har vi tre bodd sammen for å støtte hverandre i en vanskelig tid. De har nå fått overta huset til Monicas far, men hun har ingen verken penger el mulighet for å klare noe av dette selv da hun sliter med sykdom både psykisk og fysisk. Hun har operert hofta si da hun som liten hadde “Calve legg Pertes” men hun har ik blitt bra. Psykisk sliter hun med utmattelse, smerter, økonomi. Alt hun ønsker for sin datter er å vokse opp i trygt miljø og ha det i orden rundt seg. Nå må de gå på badet i kjelleren, da badet oppe er ulekkert å gå på toaletten. Vildemor tørr ik gå alene ned til kjelleren om natten for å gå på toalettet. Dusjen virker heller ik. Hadde også vært super flott om Vilde kunne fått ett fint rom. Hun elsker Frost. Dette ville betydd enormt mye for dem. Hverdagen hadde blitt mye lettere. Er flere rom som også kunne trenge en liten oppussing men det første er det viktigste. Dette ville betydd mye for meg som Mimmi og vite at barnet og barnebarnet mitt har ett trygt hus og bo i. Min datter har pga sykdom kun aap så det finnes ik rom for å klare få ett ferdig og som sagt trygt hus.

 • Tove Mette Thorsrud

  April 3, 2016 at 7:18 pm Reply

  Hei. Jeg bor i enebolig med to barn. Da jeg kjøpte huset var det bare 48 kvadratmeter. Huset er fra 1965. Jeg bygde på 30 kvadratmeter men har aldri vært helt fornøyd med romfordelingen og har aldri blitt ferdig med oppussingen av delen fra 1965. Det ble bygd på to små soverom i den nye delen i kjelleren som barna bruker. Ungene må gå gjennom den gamle uferdige kjelleren for å komme i hovedetasjen og til soverommene. Dette er veldig kald på vinteren. Ene vinduet i kjelleren er også ødelagt så det trekker skikkelig kaldt om vinteren. Det har stått sånn nå i snart 20 år. Jeg er arbeidsledig for tiden så har ikke den store inntekten. Har en liten skade i ryggen som gjør at jeg ikke kan jobbe som hjelpepleier lenger. Den skaden gjør det vanskelig å pusse opp hele tiden også. Jeg og barna mine synes at vi fortjener å få et hjem som i hvert fall er i ordentlig stand. Barna fortjener å ha et ordentlig hus å bo i. Jeg er mye frustrert på grunn av at huset er sånn og vil så gjerne at ungene skal ha det fint i hjemmet sitt og kunne be venner hjem til seg. De fortjener det. Håper inderlig at vi blir valgt ut :) :) Mvh Tove Mette Thorsrud

 • Siri L. Nesset

  April 4, 2016 at 8:15 pm Reply

  Hei. Vi er familie på tre som flyttet til leilighet i firemannsbolig. Vi trives her men det er mye småting i hele leiligheten som må fikses. Det er problemer med badet, lukter vondt og badet er ca. 10 år gammelt.trappa må fikses da vi har liten jente på et år som er hjerteopr. To av soverommene er deler av gulvet borte under og ved skap, og vi trenger mer lagringsplass og smartere romløsning.
  For tiden er mamma i ulønnet permisjon og pappa i jobb, slik at det blir mindre tid og har mindre penger til oppussing. Det hadde vært så stort å få hjelp da har ingen av oss er spesielt handymann. Please, please hjelp oss. Det betyr alt og slipper å ha ting hengende over hode over ting vi må ordne men ikke får gjort, spesielt overfor vår datter og hun blir også større dag for dag og vil ikke at snuppa skal skade seg. Hilsen Siri

 • Amalie

  April 7, 2016 at 9:16 am Reply

  Tviler sterkt på at dere melder dere på her. I nederste del av innlegget står det HER, det er linken til påmeldingssiden til tv3. Men de søker ikke lengre folk, så du kommer ikke inn…

 • Amalie

  April 7, 2016 at 9:18 am Reply

  Tviler sterkt på at dere melder dere på her. I nederste del av innlegget står det HER, det er linken til påmeldingssiden til tv3. Men de søker ikke lengre folk, så du kommer ikke inn… Kan også påpeke at blogginnlegget ble skrevet juni 2015 til de siste som komenterte…

 • Adem Vrana

  April 7, 2016 at 2:41 pm Reply

  Hei har ett hus på 220 kvm som jeg har rivd alt innvendig.. Her kunne dere gjort som dere ville :)

 • Jeanette Bozza

  April 14, 2016 at 2:13 pm Reply

  Hei
  Vi er 6 i familien, 1 på 13 år, 10 år, 4år, 2 år. Vi bor i ett lite rekkehus, rotekopper hele gjengen. Er ikke kreativ for å finne gode løsninger, vi har en super trang gang, kjøkken, små rom og ikke noe særlig oppbevaring. Så her er det fulgt av muligheter;)) Mor er vel,kan man si en samler,som ikke vil kaste noe, så det hoper seg opp og blir rot. Ikke noe særlig tid, da barna skal følges opp på aktiviteter.
  Vi trenger sårt hjelp :)

 • Gro Vidme

  April 17, 2016 at 12:01 pm Reply

  Hei :-D
  Jeg har en datter med et barn og samboer, som bor i et gammelt hus, med gammelt kjøkken, trangt ? bad, trange soverom. Det er vanskelig å holde orden der. Lite skapplass. Både min datter og barnebarn elsker å holde på med hobby, og pappaen i huset er flink til å lage mat, men med lite skapplass og sted å ha hobbysakene + et sted å sitte med det, og et dårlig kjøkken er det ikke lett. Han er sterkt plaget av ryggen og min datter sliter med psyken. Jeg ønsker av hele mitt hjerte ♥ at de skal få hjelp til å ha det litt bedre. Nå ligger han på madrass i stua pga ryggen, så de har ikke noe ordentlig familieliv. Disse trenger et skikkelig ? hus som er mer funksjonabelt <3

 • Unn Inger Oldertrøen

  April 21, 2016 at 7:45 pm Reply

  Hei; undres på om dere kan hjelpe min fetter og hans familie med oppussingen av et 80 tallshus og få dette mye bedre funskjonelt. Min snekker fetter får ikke lengre til å snekkere selv grunnet ALS(med assistent-team), konen jobber 100% og de har 4 barn i alderen 10 – 17 år. De får ikke til å gjøre dette huset bedre fungerende selv og trenger hjelp til å finne gode løsninger for familien.

Post a Comment