JEG ER FAN AV PERSONLIGE HJEM!
Interior, decorating, inspiration, life.
46171
post-template-default,single,single-post,postid-46171,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

JEG ER FAN AV PERSONLIGE HJEM!

 

4

 

Dagens inspo.

Jeg er fan av personlige hjem! Hjem som gjenspeiler de som bor der, som er fulle av sjarm og sjel og “levd liv” … og ikke nødvendigvis bærer for mye preg av at interiøret nettopp er “klikket hjem” fra den mest trendye nettbutikken ‘at the moment’ (hjelp, “skrev jeg det høyt”?!) Jeg synes disse fantastiske hjemmene har en helt egen ro. Elsker miksen av gammelt og nytt, og at det klassiske sort/hvite mykes opp med tretoner og organiske former. Joda, her er det selvfølgelig blitt ryddet ‘big time’ og utvilsomt blitt stylet etter alle kunstens regler. Men slenger man inn noen fargeklatter, ett og annet forstyrrende element, en haug sko, litt oppvask, noen barnetegninger og alt som hører med, synes jeg nok fremdeles at dette er harmoniskt og tidløst. For “rammene” er så lekre. Bli inspirert!

 

2146 3 73

via / via

.

Hva er et ‘personlig hjem’ for deg?

.

Fortsatt fin mandagskveld!
– og takk for at du tok turen innom i går også,
da var det rekordmange på besøk! Gøy!
KLEM
ANETTE

.

8 Comments
 • tone E

  November 9, 2015 at 10:15 pm Reply

  Så kult at du setter litt “fokus” på dette. Ja, man ser stort sett akkurat de samme trend-tingene i alle hjem nå om dagen. Kjedelig, synes nå jeg. Et personlig hjem har plass for personlige løsninger og personlige ting, som reiseminner, arvede møbler og ting man er glad i.

  Fortsatt fin mandag til de gogså.
  T

  • ANETTESHUS

   November 10, 2015 at 10:36 am Reply

   Høres ut som et fint og personlig hjem, ja!

   Takk for koselig hilsen <3
   KLEM
   ANETTE

 • Kristin

  November 9, 2015 at 10:43 pm Reply

  Dette er den fjerde bloggen jeg leser i dag som viser bilder i fra den samme leiligheten! Hvordan forventer dere at vi som lesere skal inspireres til personlig stil når inspirasjonen fra dere er så ensartet?

  • ANETTESHUS

   November 10, 2015 at 10:29 am Reply

   Hei, Kristin. Nei, huff – det er jo selvfølgelig ikke optimalt. Og beklagelig. Men jeg tror mange oss følger med på stadshem, og hvilke hjem som blir lagt ut til salgs der. For de er ofte veldig fine og inspirerende. Og “ekte”, ettersom det er hus og leiligheter som ligger for salg – og ikke er tatt i feks. studio.

   I dette innlegget er det bilder fra 2 ulike hjem, hmmm – har du sett alle bildene i dag tro?
   Men skjerpings! Jeg bør bli flinkere til å ta meg en runde i bloggverdenen før jeg bestemmer meg for hvilke bilder som skal med i dagens innlegg.
   Ha en fortsatt fin, ny uke!
   KLEM
   ANETTE

   • Kristin

    November 10, 2015 at 10:02 pm Reply

    Takk for at du tar deg tid til å svare. Var ikke ment som surmulet oppgulp, men litt oppgitt kritikk. Var den leiligheten fra Göteborg, med det fine soverommet, som “alle” mine interiørbloggere hadde delt bilder fra.
    Ellers er jeg enig med deg i forhold til å sette sitt eget personlige preg på hjemmet. Min fineste interiørting er en vase og en tekopp som jeg har arvet fra min farmor.
    Ha en riktig fin kveld, og så glederjeg megtil neste blogginnlegg!!

    • ANETTESHUS

     November 10, 2015 at 10:17 pm Reply

     Hei, kjære deg, dette ble på ingen måte oppfattet som “surmulet oppgulp”! Det er jammen lov å være litt oppgitt i kommentarfeltet av og til også ;) Det er bare herlig forfriskende!!
     KLEM
     ANETTE

 • Astri Cathrine

  November 10, 2015 at 10:15 am Reply

  Så inspirerans! Får verkeleg lyst til å ha eit personleg heim, i staden for design-heima, som ein ofte ser i media om dagane. For meg er eit personleg heim der ting ein bruker kvar dag får stå framme, og/eller lett tilgjengeleg. I tillegg til personlege bilete på vegg og kommode, og sine favoritt-ting, som kanskje ikkje alltid passer inn, men lager ein personleg stil og god atmosfære.

  • ANETTESHUS

   November 10, 2015 at 10:33 am Reply

   Hei, Astri Cathrine! Takk for hyggelig hilsen. Så gøy at du ble inspirert av dagens innlegg!… det er rett og slett mye av det samme på trykk (og blogger og instagram) om dagen. Er det ikke? Enig med deg i at ting som er i bruk hver dag bør få stå framme. Og favoritt-ting er alltid sjarmerende :))

   Ha en fortsatt fin, ny uke!
   KLEM
   ANETTE

Post a Comment