Christmas, Visiting Spaces

J U L E S T E M N I N G

 

Hei, kjære alle sammen ! Hvordan er det med dere ? Begynner julestemningen å snike seg på ? Denne uka har jeg sett meg nødt til å trosse sno og vind, og en litt tufsete sliten-slapp-kropp, for å få med meg både Oslo Gospel Choirs fantastiske julekonsert og HOME&COTTAGE sin koselige julebloggesammenkomst på Alnabru;) Julekonserten er blitt en tradisjon,  siden min flinke lillesøster nå har sunget i Oslo Gospel Choir i flere år. Denne konserten med Maria Haukaas Mittet tror jeg imidlertid må være min favoritt ! Det er så mange nye,  fine, stemningsfulle, norske julesanger med på denne siste plata, «Lys imot mørketida».

Å treffe mange trivelige bloggedamer, drikke gløgg og spise julecupcakes la heller ingen demper på julestemningen! Det var sååå trivelig i den vakreste, julepyntede Home&Cottage-butikken …

 

[youtube width=600 height=25]EFXmI5kgIXA[/youtube]

 

H V A  F Å R  D E G  I  J U L E S T E M N I N G ?