J U L E S T E M N I N G
Interior, decorating, inspiration, life.
22397
post-template-default,single,single-post,postid-22397,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

J U L E S T E M N I N G

 

Hei, kjære alle sammen ! Hvordan er det med dere ? Begynner julestemningen å snike seg på ? Denne uka har jeg sett meg nødt til å trosse sno og vind, og en litt tufsete sliten-slapp-kropp, for å få med meg både Oslo Gospel Choirs fantastiske julekonsert og HOME&COTTAGE sin koselige julebloggesammenkomst på Alnabru;) Julekonserten er blitt en tradisjon,  siden min flinke lillesøster nå har sunget i Oslo Gospel Choir i flere år. Denne konserten med Maria Haukaas Mittet tror jeg imidlertid må være min favoritt ! Det er så mange nye,  fine, stemningsfulle, norske julesanger med på denne siste plata, «Lys imot mørketida».

Å treffe mange trivelige bloggedamer, drikke gløgg og spise julecupcakes la heller ingen demper på julestemningen! Det var sååå trivelig i den vakreste, julepyntede Home&Cottage-butikken …

 

[youtube width=600 height=25]EFXmI5kgIXA[/youtube]

 

H V A  F Å R  D E G  I  J U L E S T E M N I N G ?

10 Comments
 • sigrid

  December 6, 2012 at 6:11 pm Reply

  Nydeleg musikk gir Julestemning!’
  Ja, og det å sjå innom bloggen din sjølvsagt!

  Adventsklem

  • ANETTESHUS

   December 6, 2012 at 6:43 pm Reply

   Takk , du er vel god, Sigrid ! <3 Øsnker deg fortsatt fine og stemningsfulle adventsdager !

   STOR KLEM

 • Cecilie

  December 6, 2012 at 6:20 pm Reply

  Hei!
  Koselig å treffe deg igjen på bloggtreff! Og det var veldig fint å høre det du fortalte om instagram, siden jeg enda ikke har tørt å begi meg ut på dette. men ble nysjerrig på instagram etter det du fortalte på bloggtreffet! Kanskje vi sees igjen ved en annen anledning?
  Ha en fin førjulstid! Klem Cecilie

  • ANETTESHUS

   December 6, 2012 at 6:45 pm Reply

   Lige så, Cecilie ! For en fin gjeng – det hadde vært hyggelig om det kunne vært ENDA litt mer sosialt, slik at man fikk snakket litt med alle sammen. Men det kommer sikkert flere anledninger. Instagram må du prøve , ja ! Send meg en “pling” når du har opprettet en profil – så sees vi !

   Fortsatt herlig advent !!
   STOR KLEM

 • Kjersti

  December 6, 2012 at 7:05 pm Reply

  Så fine og stemningsfulle bilder fra et koselig treff:) Gøy å høre deg dele litt tanker om blogging, kanskje spesielt for “oss nybegynnerne”;) Du var virkelig like søt og hyggelig som du fremstår her! Fulgt deg i flere år, bare ikke alltid tiden strekker til for å kommentere overalt.. Fin desemberkveld til deg, klem fra Kjersti:)

  • ANETTESHUS

   December 6, 2012 at 7:51 pm Reply

   Takk for hyggelig hilsen, Kjersti ! Huff, jeg følte meg passe “sausa og snufsete” den kvelden – hihi. Men det var veldig hyggelig å treffe så mange trivelige folk! Og butikken var jo så fin !! Vi treffes forhåpentligvis igjen.. Kanskje man får tid til å sette seg ned rundt et bord neste gang ? Slik at man får pratet mer ? Det hadde vært KOS !

   Fortsatt herlig advent ønskes deg !

   STOR KLEM

 • Anette

  December 6, 2012 at 8:32 pm Reply

  Hei! Tror jeg må få meg noen kvister med gran innomhus, for den lukta bringer meg direkte i den rette julestemningen. Og så er filmen ” Love actually” obligatorisk nå i førjulstiden.
  Ha en flott adventstid.

  Klem, Anette

  • ANETTESHUS

   December 6, 2012 at 8:46 pm Reply

   Enig med , Anette !! Juledufter er også viktig ! Og den filmen fiiin <3

   KLEM KLEM

 • Merete

  December 6, 2012 at 11:17 pm Reply

  Det å gå på Julekonsert er virkelig noe helt spesielt:)
  Gir en så herlig stemning å ro, så kan tenke meg det var kos:)
  Herlige bilder:)
  Sov godt
  Klem Merete

 • Solveig

  December 7, 2012 at 8:01 am Reply

  Være med familien gir meg den beste julestemningen, og snø setter heller ikke en demper :)

Post a Comment