decorating with flowers, My Kitchen, On the table, Season: Autumn

INVITER // septemberutfordring

 

I september lager jeg en stor kjele med rykende varm fransk løksuppe, dekker kjøkkenøya på enkleste og mest uhøytidelige “stablevis” og inviterer over nære og kjære. Jeg liker så godt å stable ting/legge ting i bunker slik at gjestene kan forsyne seg av maten og slå seg ned der hvor de selv måtte ønske; ved kjøkkenbordet, kjøkkenøya eller i sofakroken.

Det hvite porselenet er en mix av Ikeas 365+-skåler og kjære loppefunn. Arvesølvet er samlet i en krukke. Og de hvite linserviettene har fått en dekorativ sløyfe rundt magen. Enkel bordpynt er roser og hortensia fra hagen (de er på hell, men vakre lell;) , noen strå og levende lys i en gammel flaske. Bon appètit ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anetteshus (c) photo

… jeg ble så inspirert til å dekke et hyggelig høstbord på kjøkkenøya vår i dag. Lyset var så vakkert i morges / helsa spiller på mitt lag om dagen / denne årstiden innbyr alltid til ekstra kos og hygge /mitt elskede kamera endelig er tilbake fra rep. Mange gode grunner til å tilberede dagens middag litt tidligere enn vanlig mao;)) Ha en super torsdag , kjære alle sammen !

 

Dette er mitt bidrag til NIBs septemberutfordring; INVITER p.s. Du finner alle de flotte bidragene HER. Bli inspirert !

 

.

.