INSTAGRAMTIPS / 3
Interior, decorating, inspiration, life.
26464
post-template-default,single,single-post,postid-26464,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

INSTAGRAMTIPS / 3

tips3
.
Hei. God mandag. Jeg fortsetter med ‘Instagramtips del 3’ i dag hvor jeg deler noen av mine beste tips / favorittapper. ps. det er kjempetrivelig hvis du vil dele dine  også / eller har spørsmål, tips, tilbakemeldinger, innspill.
.
.

8. EKSPORTER

Er du usikker på om du har fått overført alle Instagrambildene fra telefonen til datamaskinen din? Eller kanskje du vil laste opp alle bildene til Facebook? Da er nettjenesten INSTAPORT helt super! Logg inn med Instagramkontoopplysningenene dine, og så er det bare å velge eksporteringstjeneste. Lett som en plett!

.

.

9. INSTAGRAM PÅ FEIRE

 

 • Er du på ferie – f.eks. i en spennede storby? Plasser instagrambildene dine på kartet ved hjelp av geotags.  Da finner du enkelt tilbake til den stiligste cafeen eller favorittrestauranten neste gang du er på besøk. Eller kanskje noen ønsker å følge i dine fotspor ? Husk å prøve og lage en hashtag som er unik / bare tilhører deg. Her finner du min reise-geotags

.

 • Er du flink til å sende postkort når du er ute på reisefot? Ikke det, nei? ;) Da bør du teste POSTAGRAM. Logg inn, velg favorittbildet og vips så vil Postagram lage et fysisk postkort av ditt instagrambilde. Det kan sendes rimelig til venner og familie.

 .

 • INSTAWERE  – en super app som gjør at du kan bla i andres instagrambilder på akkurat det stedet du ønsker/befinner deg. Søk f.eks. på Roma, sjekk kartet og velg det stedet du vil se instagrambilder av!

.

Skjermbilde 2013-04-08 kl. 00.02.07

 

10. INSTAGRAM PÅ PAPIR

 • Heng de fine instagrambildene dine på veggen! Eller lag en “show-and-tell-boks”, som jeg har gjort her (med mine feriebilder fra Kina) PRINSTAGRAM (finnes også som app) gjør bildene dine fysiske – fantastiske produkter med super kvalitet, finish og fint design. En superfavoritt!

 

 • Med BLURP BOOKIFY  kan du raskt og enkelt, og til en forholdsvis liten investering, lage en super fotobok av dine Instagrambilder. Du kan enkelt gjøre endringer, omorganisere sider, velge omslagsbilde. Deretter velger cover- og og papirtyper. I løpet av kort tid har du laget en fin, trykt bok som du kan dele med venner og familie.

 ..

.

 

11. INSTAGRAM PÅ iPAD

Appen PADGRAM  for iPad er rask, allsidig og enkel å bruke . Administrer din instagramkonto, bla gjennom bilder etter kategori eller ta en titt på bilder merket med geotags på kartvisningen. ps. Padgram støtter både liggende og stående modus! Perfekt :)

 .

.
Jeg håper du kanskje fikk noen gode tips?

ps. alle instagramtips finner du her :)

 

..

SIGNATUR

Ha en fin mandag!

..

her finner du forresten meg:
instagram@anetteshus

.

14 Comments
 • Sofie

  April 8, 2013 at 9:50 am Reply

  Instagram er g.ø.y!
  Er innom bloggen din for første gang, og er helt forelsket! Så mange fine bilder, fint design – og ikke minst: fint hus! Vi har såvidt startet en renoveringsprosess, så jeg suger til meg all inspirasjon jeg kan få. Liker veldig godt stilen du har på kjøkkenet, ihvertfall det jeg har sett hittil! Gleder meg til å se mer, skal myse gjennom arkivet i kveld når jeg har ro i huset og lillemor sover :)
  Fin dag til deg! Sofie

  • ANETTESHUS

   April 8, 2013 at 10:11 am Reply

   Hei, Sofie! Tusen takk for superkoselig hilsen <333 Og velkommen til bloggen min :)

   Så gøy med renovering! Elsker den gamle kommoden din!
   Ha en super mandag! Håper du titter innom igjen.

   STOR KLEM
   anette

   ps. mine bygge/renoveringslinker finner du forresten her : http://www.anetteshus.com/building-a-home/

 • linda

  April 8, 2013 at 4:24 pm Reply

  Hei! Dette var lærerikt! Jeg lærte i alle fall mye nytt (har lest de foregående tipsene dine også)
  Takk for at du deler !

  Linda

  • ANETTESHUS

   April 10, 2013 at 7:04 pm Reply

   SÅ flott at tipsene kommer til nytte! Takk for koselig hilsen, Linda!

   STOR KLEM

 • heidi kl

  April 8, 2013 at 4:25 pm Reply

  Mange flotte tips! Takk for at du deler.

  KLEM

 • tre-engler.blogspot.com

  April 8, 2013 at 9:42 pm Reply

  Så fint at du deler dine tips med alle oss andre:)
  Ønsker deg en herlig uke
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   April 9, 2013 at 7:16 am Reply

   Hei, Merete! Like så. Ha en strålende uke !!!

   STØRSTE KLEMMEN :)

 • Marit

  April 9, 2013 at 9:40 am Reply

  Så glad for dine tips, lærer noe nytt hver gang!:) Men det er en ting (en stor bagatell) jeg ikke finner ut av.. Ser at det er så mange som f.eks bruker svarte og hvite hjerter på sine innlegg og kommentarer, men hvor er de symbolene å finne?? Jeg finner bare de fargeglade symbolene.. ;)

  Ha en flott dag!

  Klem Marit

  • ANETTESHUS

   April 10, 2013 at 7:00 pm Reply

   Hei, Marit! Så trivelig at tipsene kommer til nytte <333 Hmm. Jeg har ikke testet de sorte symbolene … Skal sjekke litt ;)

   Ha en skjønn kveld!
   STOR KLEM

 • Inga Helene

  April 10, 2013 at 7:10 am Reply

  Hei og takk for fine tips! Jeg vil bare tipse om Padgram, som er en Instagram-viewer designet for iPad. Kjekk fordi du slipper å snu iPaden på høykant for å se på bildene dine. :-)

  Haen fin dag! :o)

  • ANETTESHUS

   April 10, 2013 at 10:39 am Reply

   Perfekt! Tusen takk for supert tips <3 Fører det opp på lista ;)

   Ha en strålende dag!
   KLEM

 • Ann Helen

  April 10, 2013 at 6:36 pm Reply

  Hei! Så supert med noen instatips, mye å lære seg om dette her!! Men vet du hvordan man lager disse smiley figurene i teksten? Skjønner ingenting av det, men det ser blås artig ut å bruke :)

  Ann Helen

Post a Comment