INSTAGRAMTIPS / 2
Interior, decorating, inspiration, life.
26010
post-template-default,single,single-post,postid-26010,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

INSTAGRAMTIPS / 2

tips2

 

Først; tusen takk for alle trivelige tilbakemeldinger og innspill etter forrige innlegg, INSTAGRAMTIPS/1. Gøy og inspirerende! Jeg fortsetter å dele noen av mine beste tips og triks. Håper du vil dele dine også?

.

ps. iPhone-apper finner du i App Store, android-apper i Google Play

.

.

5. FOTOEFFEKTER

 

Jeg forsøker å redigere bildene mine så lite som mulig. Liker Instagram så godt nettopp fordi det går fort og greit ;) Men noen ganger kan det jo være gøy å gjøre noe ekstra med bildene. Her er noen av mine favorittapper:

 

 

 •  LUMIE  Gi bildene dine vakre bokeh-effekter.

 

 •  PICFRAME  Lag kollasjer av bildene dine (opp til ni bilder), samt legg på tekst, lage runde hjørner, mønstre og fotoeffekter. Lagre bildet i din kamerarull eller del direkte på Instagram eller andre sosiale medier via appen. ps.appen er tilgjengelig i Mac AppStore også, hvis du vil lage kollasj av bilder du har på maskinen din.

 

 • BLENDER Mix bilder / legg to bilder oppå hverandre

 

 • AUTOSTICH PANORAMA Jeg har ikke testet denne appen skikkelig ennå. Men det er en kul app – så jeg tar den med allikevel;) Fin å bruke f.eks. når du skal ta landskapsbilder.  Åpne appen, ta en bildeserie ved å vinkle telefonen litt til høyre og venstre / opp og ned. Og vips, så har du laget et panoramabilde!

 

 • CAMERA + Her finner du noen ekstra stilige kameramuligheter. Du kan sette eksponeringen separat fra fokus. Bruke stabilisatoren for ekstra skarpe bilder. Zoome. Og min favoritt; timer! Nå kan du ta selvportretter / være med på koselige gruppebilder uten å måtte holde telefonen på straaaak arm ;) hihi. 

 

 • DBL CAM Med denne nye appen tar du bilder “i begge retninger”. F.eks. deg selv med solbriller under en strandparasoll + usikten over strand og hav :) Bildene blir umiddelbart lagret side ved side som et enkeltbilde.

.

.feed

 

 

.

6. INSTAGRAM PÅ FACEBOOK

.

Ved å dele bildene dine på andre sosiale medier får flere med seg at du er på Instagram. Det finnes egne delingsinnstillinger i Instagram som gjør at du kan dele instagrambildet ditt på facebook, twitter, flickr osv. samtidig som du publiserer bildet på Instagram.

.

Det finnes også egne Instagram-apper som gjør at du kan vise instagrambildene dine på Facebook Pages (egen tab) Dette er min favoritt: WOOBOX FACEBOOK PAGE TAB Følg instruksene for installering.  Det er superenkelt; velg side og vips så finner du din instagramfeed på facebook! (ps. under edit settings kan du velge eget bilde + navn på taben)

 .

.

7. INSTAGRAM PÅ BLOGG

 

Hvis du har lyst til å vise frem instagrambildene på bloggen din også, finnes det egne plugins for dette. Jeg kjenner best til WordPress , ettersom dette er den bloggplattformen jeg bruker. Men det finnes sikkert egne plugins for Blogger, Blogg.no, Tumblr, Posterous osv. også (her trenger jeg deres hjelp – tips? :)

.

Sjekk ut min wordpress-favoritt her : INSTAPRESS / her ser du den i bruk på bloggen min 

 ..

.

.

Jeg håper du kanskje fikk noen gode tips?

(i del3 :  fra pixel til papir + kule greier )

 

.

.

Fortsatt fin mandag!SIGNATUR

.

her finner du forresten meg:
instagram@anetteshus

 

 

12 Comments
 • HILDE

  March 18, 2013 at 5:02 pm Reply

  Her var det mye nyttig! Tusen takk for flotte tips, Anette! Gleder meg til å teste litt senere i dag.

  Klem
  Hilde

  • ANETTESHUS

   March 18, 2013 at 6:13 pm Reply

   Takk for koselig hilsen, Hilde! Så gøy at noe var nytt og nyttig! :)

   ha en fin kveld!
   STOR KLEM

 • F

  March 18, 2013 at 5:04 pm Reply

  Ah! Dette var supert! Takk! Gleder meg til flere tips :)

  Ha en fin uke, Anette!
  Frida

  • ANETTESHUS

   March 18, 2013 at 8:50 pm Reply

   Så hyggelig å høre, Frida! Jeg er jo ingen proff, men det er klart man kan dele noen tips :)

   Ha en fin kveld – og en fortsatt fin uke!
   STOR KLEM

 • Tre engler

  March 18, 2013 at 5:50 pm Reply

  Supert med tips:)
  Nydelig bilde:)
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   March 18, 2013 at 8:48 pm Reply

   Takk, Merete !

   Nyt kvelden <3
   KLEM

 • Skrudla

  March 18, 2013 at 9:21 pm Reply

  Fantastisk flott at du deler! Dette er lykke på en mandag❤️ skal krølle meg godt oppi sofaen og lese og sjekke apper! Dette blir kos å prøve ut på påskefjellet. Igjen, tusen takk for tips❤️

  • ANETTESHUS

   March 18, 2013 at 9:32 pm Reply

   Hei ! Så koselig at man kan være til bitte litt inspirasjon :) Ah! Jammen er det snart påskeferie, ja! Påskefjellet høres fristende ut!! Men det ser ut til at det blir hyttepåske ved vannet på oss i år;)

   Nyt kvelden – og påsken!!
   STOR KLEM

 • salige lavendel

  March 18, 2013 at 10:31 pm Reply

  Det var bra tips =) Jeg har nemlig camera + men har brukt det mest til bilderedigering. Nå oppdaget jeg f.eks at det er zoom mulighet på den, det var nyttig!

  • ANETTESHUS

   March 19, 2013 at 8:01 am Reply

   Så kult at du oppdaget noe nytt! :) Vi sees på insta ;))

   Ha en fortsatt fin uke!
   STOR KLEM

 • Anette

  March 18, 2013 at 11:07 pm Reply

  Så glimrende det her var. Har ganske nylig begynt med instagram( og ja jeg har nok blitt litt hekta). Så utrolig kjekt å få disse tipsene nå og i forrige innlegg. Takker og bukker :)
  Klem,Anette

  • ANETTESHUS

   March 19, 2013 at 8:02 am Reply

   Så hyggelig å høre, Anette! Ja, det er lett å bli hekta ;)) Takker og bukker for hyggelig hilsen!

   Ha en fortsatt super uke!
   STOR KLEM FRA MEG

Post a Comment