IKEA UP AND RUNNING
Interior, decorating, inspiration, life.
5215
post-template-default,single,single-post,postid-5215,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

 IKEA UP AND RUNNING

 

Vel, snart i alle fall;) Det går i alle fall unna! (flinke, pappa) Hvis dere ikke er redd for rotete oppussingsbilder må dere gjerne bli med en tur inn!! Nå er foringer, terskler og lister på plass. Enkle, rene profiler. På glattpanelveggen har jeg valgt å ikke ha gulv- og taklister for å ungå å bryte opp de fine linjene og for å utnytte høyden under taket. Det nye gulvet er lakket. Det blir en ganske tydelig fargeforskjell på gulvet mellom “ny og gammel hyttedel”, men det har sin sjarm det også;) Sliping av gulv får evt. neste generasjon ta seg av (les: meg;)

 

 

Skapstammene begynner å kommer på plass. Integrert kjøleskap helt til venstre. På den beisede glattpanelveggen skal vi ikke ha overskaper, kun kjøkkenvifte over komfyren. Men på den hvite veggen til venstre blir det vitrineskaper … Frontene (Ramsjö) var spesialbestilling, så de blir levert på døren i midten av april. Gleder meg!

 

p.s. flere ting som er up and running  er fiiineste AVENTURA, som er tilbake som Anetteshus-annonsør. Det feires med en super-fin giveaway litt senere i dag!
FØLG MED!

 

 

[divider] [/divider]

7 Comments
 • TonstadTunet

  March 15, 2012 at 12:09 pm Reply

  Blir så koselig til dere!
  Spennende å følge med fremover:)
  Ha en fin dag videre!

  • ANETTESHUS

   March 15, 2012 at 11:39 pm Reply

   Tusen takk! Så hyggelig å høre. Ja, nå er det ekstra gøy i alle fall!! Det skal bli så spennende å få kjøkkenet på plass!!

   Fin ukeslutt ønskes deg!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Bettum Villa

  March 15, 2012 at 12:33 pm Reply

  Dette ser veldig bra ut! Regner med at det ferdig resultatet vil være fantastisk bra gjennomført. Ønsker deg en god uke/helg.
  Klem Madelén

  • ANETTESHUS

   March 15, 2012 at 11:41 pm Reply

   Å, tusen takk, søteste Madelèn! Vel, dette er en gammel hytte … det blir en blanding av gammelt og nytt. Men det er jo noe av sjarmen;)

   Fortsatt fin kveld, vennen!!

   STOR klem

 • Helga

  March 15, 2012 at 5:27 pm Reply

  Så fint det kommer til å bli!

  • ANETTESHUS

   March 15, 2012 at 11:53 pm Reply

   Takk, Helga! Ja, jeg håper det :)) Spent på kjøkkenet … Mest av alt gleder vi oss til å få bitte litt større plass slik at hele familen kan overnatte og være på hytta om sommeren samtidig. Det blir kos!!

   Fortsatt fin uke!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Kristin

  March 16, 2012 at 8:20 pm Reply

  Ojojoj så fint det blir – lekkert!!
  Ha ei riktig god helg Anette!!
  Klem fra Kristin

Post a Comment