I HAGEN …
Interior, decorating, inspiration, life.
7070
post-template-default,single,single-post,postid-7070,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

I HAGEN …

Nok en deilig høstdag!! Sola skinner og himmelen er blå:) Men ikke la deg lure av den klare, blå himmelen; det er et frisk og kjølig drag i lufta i dag jeg måtte finne fram favorittskjerfet mitt denne morgenen, jeg *smiler*

Jeg har ruslet litt rundt i hagen på morgenkvisten ... Har luket litt, stablet noen rullesteiner osv. Koselig i det fine været:)

Klatrerosene mine og den hvite klematisen har fått “klatrestativ”;) Håper de vokser seg store og fine neste vår! *krysser fingrene* p.s. jeg har nettopp plantet flere ulike typer peoner også – for de bør visstnok få komme i jorden nå på høsten;)

Ha en super dag! Håper sola skinner hos deg også?!

Klem klem

P.S. Snart en fin-fin giveaway på gang;) … stikkord; jul *smiler* Følg med!!

No Comments

Post a Comment