HVIIT PÅ BESØK
Interior, decorating, inspiration, life.
1788
post-template-default,single,single-post,postid-1788,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HVIIT PÅ BESØK

 

hst

linda3

linda2

Fiine Linda, som eier og driver den flotte nettbutikken Hviit.no, svingte innom meg i dag ettersom helgen skal tilbringes på en hytte i Sverige. KOS med lunsj og masse skravling! Jeg og Linda har blitt gode venninner in real life også. Veldig trivelig!

LUNSJ; kyllingsalat og olivenrundstykker. BORDPYNT; høstlige snøbær i gamle reagensglass/et stativ jeg fant her om dagen i et skolebygg som skal rives. Og heldige meg som fikk Hviit-gave; nydelige grå vaser fra TINEK, servietter og By Nord kjøkkenhåndkle.

For en deilig start vi fikk på høsten forresten?! Det er strålende sol og blå himmel i dag … Jeg tror jeg tar med meg kaffekoppen ut på terrassen:)

signatur2

No Comments

Post a Comment