HVA SKJER I HAGEN?
Interior, decorating, inspiration, life.
1756
post-template-default,single,single-post,postid-1756,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HVA SKJER I HAGEN?

Leeenge siden hageinnlegg fra egen hage – vel, lenge siden det meste nå egentlig;)) Så her kommer en bitte liten titt. Jeg har jo vært så stolt av rosene mine i sommer, som tross liten størrelse, har fått mange duftende og vakre blomster!! Jeg har prøvd å støtte og hjelpe de små greinene så godt jeg kan. Klatrestativet på veggen var visst ikke til noen nytte i år. Litt tidlig;)

fiskars1

Denne buskrosen plantet jeg nettopp – og den bugner av hvite blomster allerede! De dufter så nydelig:) Jeg har dessverre glemt navnet på rosen? Er det noen som kan hjelpe meg?

fiskars2

Vakker, New Dawn

fiskars3

fiskars4

Floks

p.s. Neste “hageinnlegg” handler om plen. Husker dere “sjokoladpuddigplenen” vår? Som til slutt ble til en slags bulkete “lappeteppeplen”?;) Vi har funnet løsningen! Du skimter den kanskje på bildet over? Dessuten legges det terassegulv om dagen!! O, lykke! Bilder kommer;)

Ha en super lørdag, kjære alle sammen!

signatur2

 

No Comments

Post a Comment