HJEMMELAGET MUR OG DIGERT BED
Interior, decorating, inspiration, life.
6263
post-template-default,single,single-post,postid-6263,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HJEMMELAGET MUR OG DIGERT BED

Husker deredenne store, men utrolig lite lekre haugen med stein, grus og jord som lå rett på innsiden av “porten”? (min dårlige samvittighet;) Nå er den borte! Vel, ikke samvittigheten altså, men haugen! Hurra!

Vi har vært så flinke i dag. Med god hjelp fra en alltid like arbeidsom og flink storebror har vi stablet ferdig og laget vår egen “hjemmelagde” mur. Vi benyttet rett og slett den sprengsteinen som dukket opp da vi lagdedette bedet inntil husveggen i fjor. Sikkert noen som husker jeg strevde litt *ler* (jeg fikk heldigvis knall-god hjelp etter hvert;)

Nå gleder jeg meg til å flylle dette digre, seilformede bedet med vakre planter og blomster kanskje et lite tre også? Jeg ser i alle fall for meg lyserosa roser som henger over stakittgjerdet og duftende lavendel som vokser langs kanten av muren. p.s. blir som alltid glad for tips og råd fra flinke hagedamer el. menn;)

Flinke, gode gutten min!

Ha en herlig søndagskveld, kjære alle sammen!! Håper dere har hatt fint vær i dag også?

Klem klem

No Comments

Post a Comment