HELGENS LOPPEFUNN
Interior, decorating, inspiration, life.
18183
post-template-default,single,single-post,postid-18183,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HELGENS LOPPEFUNN

 

Jeg har, som sagt, vært i Oslo i helgen. På Grünerløkka – på en søndag. Og ja, da rusler man selvfølgelig innom bruktmarkedet på Birkelunden (takk for hyggelig prat, Elin Anita:) Jeg er ALLTID på utkikk etter gammelt tykt, vakkert porselen. Og denne gangen var jeg veldig heldig og oppdaget en vakker skål med gullkant, stemplet Villeroy& Boch. Lykke. Kanskje den vakreste lattekoppen i samlingen min. Kaffen smakte i alle fall fortreffelig i dag :)

 

 

… men altså dere; BEKLAGER ! Etter å ha “ryddet litt” i arkivet i dag (rullgardinene øverst på bloggen), har det gått opp for meg at det er skammelig lenge siden jeg delte helt vanlige bilder av ulike rom i heimen. Bloggen heter da anetteshus !? ;) På et eller annet tidspunkt begynte man nok kanskje å tenke; nå er vel leserne mine rimelig lei de samme tingene ?! Men så har det jammen skjedd ganske mye nytt, hvis man bare tenker litt seg om. Og javisst; det har forsvunnet en del innlegg også – selv om mange ligger klare for republisering (puh, ja det er ikke bare, bare å bytte webhost i tide og utide, men det blir bra til slutt :) Uansett; Grunnene til lite knipsing og generelt stort fravær fra blogg og kommentarfelt /”usynlige bloggrunder” de siste månedene har vært mange. Anetteshus er ingen dagbok, det føles på ingen måte rett å lufte alt for personlige ting på en blogg, selv om kanskje mange kjenner til både hodeoperasjon osv fra tidligere ..  Men vil gjerne fortelle deg at jeg setter så stor pris på at du fremdeles besøker min lille blogg. You make my day ! Og det hadde vært veldig koselig og nyttig om du la igjen et lite spor og kanskje fortalte litt om hva du vil se mer av på anetteshus framover. Ja, jeg vet mange vil se flere bilder av badet – for det får jeg mange mail om (flest spørsmål om benkeskapet faktisk;) Men kanskje det er andre ting også ?

 

Ha en strålende ny uke!

.

.

Tags:
23 Comments
 • Hege

  September 10, 2012 at 5:08 pm Reply

  Elsker bloggen din <3

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 5:36 pm Reply

   Tusen takk, Hege. Det var hyggelig å høre ! Lover å dele mer både “anetteshus” og mye annet spennende framover ;)) … noen ganger er det bare; ja, du vet. Livet er bare sånn.
   Ha en fortsatt fin mandagskveld <3

   STOR klem
   anette

 • Lisa Marie

  September 10, 2012 at 7:31 pm Reply

  Å ja jeg har savnet litt “hverdagshusblogging” hos deg, om det så er en høstpyntet inngangsdør, kjøkken eller baderom:) Gleder meg til juleinnleggene dine:) Håper alltid på å se et julepyntet kjøkken både benker og spisekroken:) (Er det egentlig lov å nevne jul allerede nå?) hehe, men først høsten, en veldig koselig tid:)
  Ha en fin høstkveld:)

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 7:41 pm Reply

   Jaaa, det lov, Lisa Marie. Jeg er allerede i gang med juleforberedelsene, jeg … Det skal tas “julete bilder” her til torsdag allerede nemlig ;)) Så denne uken er hektisk. Men artig og veldig koselig. Som alltid julen er.

   .. lover mer “hverdagsblogging” <3
   Ha en super, ny uke ! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en liten hilsen !!
   KLEM KLEM
   anette

 • Tanja

  September 10, 2012 at 7:38 pm Reply

  For en nydelig kopp du fant. Er alltid koselig når man finner noe man blir virkelig glad for.

  Jeg for min del vil nå se alt fra huset ditt.

  Jeg har før spurt deg om maling kolleksjonen din, og fått svar, så nå ligger bordene klare som skal på veggen etter hvert, men du og du dette tar jammen tid.
  Er glad vi bestemte oss for å ta en skikkelig sjau med huset, men det er ikke gjort i en fei.

  Det jeg lurer på nå er om det ligger eget farge kart i fargerike butikkene med din kolleksjon ?
  Var innom der tidligere men så ikke noe da.
  Jeg spurte ikke heller siden det var andre ting jeg så etter den dagen, men nå nermer deg seg jo att jeg skal ha beisen da, og jeg gleder meg som bare fy, for jeg tror den veggen blir knall lekker.

  Nei her skriver jeg meg helt bort som vanlig.

  Ønsker deg en fortsatt fortreffelig uke.

  Klem Tanja

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 7:54 pm Reply

   Hei, skjønneste Tanja !

   Så gøy med prosjektet ditt !! Send meg gjerne bilder! Det blir sikkert superlekkert. Vet du; vi var litt sent ute – så noe fargekart har vi dessverre ikke fått laget til butikkene (jeg har jo laget et e-fargekart for iPad, men det blir jo ikke det samme kanskje… ikke alle som iPad heller;) Du finner INFO/BILDER om alle fargene mine her : http://www.anetteshus.com/anetteshusthecollection/ … men det visste du kanskje. MEEEEN til torsdag skal pressebilder tas. Og da blir det jo forhåpentligvis litt mer “greie på det” ;)) Jeg skriver mer på bloggen så fort jeg har noe å melde.

   Tusen takk for koselig hilsen. Alltid like koselig når du “skriver deg bort”. Hihi.
   Ha en strålende uke!
   STOR klem

   • ANETTESHUS

    September 10, 2012 at 7:55 pm Reply

    … og forresten! Nå setter jeg snart igang en spennende instagramutfordring for alle som har et maleprosjekt på gang!! Da MÅ du delta ! :))

 • Fru Andersen

  September 10, 2012 at 7:49 pm Reply

  Jeg synes det er veldig kjekt med innlegg fra hjemmet ditt!
  Du kan gjerne ta en ny rundtur, rom for rom ;-)

  Inspirasjonsbilder fra nettet ol kan man jo finne selv etter tema, ALLTID KJEKT MED BILDER FRA LEVENDE NORSKE FAMILIEHJEM SOM DITT…

  God mandag videre!

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 8:00 pm Reply

   Hei, Stina ! Ja, det var kanskje ikke så dumt ! En rundtur. Som vanlig har jeg prosjekter på gang flere steder. Jeg begynner på nytt – når jeg er ferdig i ett rom. Ja, du skjønner sikkert. Men det lar seg nok gjøre å ta en rundtur ;)) Ha en fin, ny uke! Og takk for kjempe-koselig hilsen ! ps . kom innom igjen ;))

   STOR KLEM
   anette

 • Hyacinth Bucket

  September 10, 2012 at 7:51 pm Reply

  Har du nu været i min barndoms Birkelund igen..;-)
  Der tilbragte min mormor og jeg mange timer da jeg var barn.
  Det er så morsomt at se hvordan disse mine barndoms strøg er blevet så populære steder at bo og med cafeer og rigt kulturliv.
  Også Torshov hvor jeg boede fra jeg var 10 år er jo enormt populært.
  Da jeg var barn gik jeg på Sofienberg skole og Sofienberg Park var jo kirkegård.
  Ja det er mange år siden..men gode minder…:-)

  Kram fra Lisbeth

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 7:58 pm Reply

   Å, så koselig, Lisbeth !! Er du her fremdeles på besøk ? Du har kanskje familie her ?
   Ja, det er i alle fall yrende liv her nå om dagen … man går nesten i kø på søndager. Og det skal godt gjøres å finne et ledig bord på en av uterestaurantene eller cafeene. Trendy og trangt ;)))

   Ha en fortsatt fin mandagskveld ! Så trivelig å høre fra deg igjen !!
   STOR KLEM

 • Benedicte

  September 10, 2012 at 8:14 pm Reply

  Hei Anette! Jeg synes det er en helt ærlig sak som du skriver! Lurt å ta en runde å se sitt eget hus med nye øyne:) Gleder meg til å lese! Merker at jeg har oppdaget flere og “mindre” blogger de siste par årene, da jeg finner flere “de store” bloggene mer og mer uinteressante da det virker som mange gått tomme for ting å blogge om når huset er ferdig og alle rom i heimen er vist frem. Jeg leser blogger for å synke inn i en verden av inspirsjon og merker at jeg ikke gidder å lese når folk lager innlegg der de unnskylder dårlig eller fraværende blogging, bare er innom bloggen sin for å si “Hei”, “God Lørdag”, hva de har spist til middag, at de har luftet hunden, hentet barn i barnehagen og andre trivielle ting min egen hverdag er full av. Hvis du skjønner… Da er det etter min mening bedre å holde seg unna tastaturet og heller vente til inspirasjonen kommer. Og det ser ut som om den har kommet til deg! Gleder meg til å lese vidre! Og bildene dine blir bare bedre og bedre!!!

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 8:25 pm Reply

   Hei, Benedicte ! Ja, fortår hva du mener ! Hei og hå blir kjedelig . hihi … men det er ikke det at jeg ikke har ting å skrive om ;)) Det er NOK av prosjekter på gang om dagen. Både hjemme, på hytta og på jobb. Man har vel bare gått litt tom for energi. Det er LITT for mye å gjøre om dagen. Mye trøbbel med blogg har ført til litt lite bloggelyst osv. Og på sett og vis har vel trodd at jeg har blogget bilder fra heimen. Så mange at folk har lei. MEN jammen var det lenge siden nå. hihi. SÅ på tide å skjepe seg litt. arkivet med anetteshus-bilder må rett og slett “oppgraderes”. hihi.

   Ha en fiiiin kveld ! Takk for koselig hilsen !
   KLEM KLEM
   anette

 • Hyacinth Bucket

  September 10, 2012 at 8:16 pm Reply

  Jammen det gør jeg da…må jo følge med hvor fin hytta er blevet..:-)
  Men kan kun skrive med venstre hånd endnu da jeg har været igennem en stor skulder operation i min bruger arm.
  Så kommentarer og egne indlæg har haft en lang pause.
  Skal igennem en lang tid med gennoptræning og det ikke sikkert at jeg får fuld bevægelse tilbage da jeg også fik skadet min bevægelses styring.
  Et fald på en butiks trappe en regnværsdag er skyld i det..;-)

  Hej fra Lisbeth

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 8:28 pm Reply

   Huff, skjønne deg ! Så trist å lese at du har vært uheldig og skadet din skulder !!
   Maaaange varme klemmer sendes din vei <3 Håper du snart er frisk og rask igjen.
   Og vær nå ytterst forsiktig, som høsten banker på døren ;)
   anette

 • Merete

  September 10, 2012 at 9:20 pm Reply

  Hei!
  Kjempe kos med litt hverdags blogging igjen fra deg:)
  men jeg liker alt du legger ut for det er så variert og inspirerende hele tiden:)
  Så herlig funn du har gjort:)

  Sov godt
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 9:42 pm Reply

   Du er bare så positiv og trofast og herlig, Merete !! Takk for alle koselige kommentarer ! De setter jeg stor pris på skal du vite <3
   STØRSTE klemmen !!

 • elin anita

  September 11, 2012 at 6:17 am Reply

  Hei:)Så koselig at jeg enndelig fikk sett fjeset ditt i Birkelunden,og så go en mamma du har.Kan være på utkikk etter flere slike skåler for deg hvis du skal ha flere.
  Hyggelig med et hverdagslig innlegg fra Anettes Hus.Har sett lite fra andre etagen?
  Neste gang du kommer håper jeg på en kaffe med deg.Så håper jeg at det går bra med det du fortalt,skal tenke goe tanker jeg.
  klemklem til deg….

  • ANETTESHUS

   September 11, 2012 at 8:33 am Reply

   Hei, Elin Anita ! Så koselig å treffe deg igjen !! Alltid blid og pratsom ! :) Ja, neste gang må vi få tid til en kaffe også … så hyggelig det hadde vært !
   Og ja, titt gjerne etter hvite latteskåler for meg om du har tid ;))

   Vi sees ! Her kommer det nok flere bilder fra 2.etg. også, ja. Alle barnerom er jo under oppussing … vårt rom står for tur ;) Jeg snekrer selv, så det kan jo ta sin tid. Men vi får nå se da. hihi.

   Ha en fin dag ! … og takk for gode tanker <3
   STOR KLEM

 • Lill-Inger

  September 11, 2012 at 9:37 am Reply

  Hei Anette. üüü

  Jeg synes bloggen din er fantastisk jeg! üüü Liker at du er så flink å skrive om masse forskjellig. üü En variert og herlig blogg. üüü
  Er enig med hun som skrev at en ny rundtur i huset hadde vært kjekt. üüü

  Ønsker deg en strålende god tirsdag. üüü
  Blessings!

  Klem fra Lill-Inger. ü

 • Tanja

  September 11, 2012 at 7:17 pm Reply

  Å du er bare en knupp til å svare raskt.
  Skal ikke kjøpe beisen eller maling riktig ennå, for veggen er langt fra på plass.
  Mye som skal gjøres her før vi kommer så langt.
  Skal vente litt jeg da til du har mer å Melde :-)
  Har nok vert inne på den linken din å siklet masse på fargene dine.
  Har allerede bestemt meg hvilken farge vi skal ha i feriehusets kjøkken.
  (ja det pusses opp der også…puh) Det blir ikke malt før til neste sommer da.
  Blir deilig tror jeg med litt farger der når verden vår hjemme er nokså hvit. Eller blir nokså hvit.

  Ja ja der skravlet hun igjen….hi hi

  Ønsker deg fortsatt en nydelig uke, og att ikke forkjølelsen sitter så lenge.

  Klem Tanja

 • Annika

  September 13, 2012 at 11:57 am Reply

  Tjohoooo! jag har längtat och väntat på fler bilder från hemmet ditt.

  Klem
  Annika

  • ANETTESHUS

   September 13, 2012 at 6:12 pm Reply

   Du er bare skjønn ! Lover masse bilder ;)) p.s.Takk for alle hilsener og mailer.

   STØRSTE KLEMMEN
   anette

Post a Comment