GRØNT I GLASSET
Interior, decorating, inspiration, life.
42869
post-template-default,single,single-post,postid-42869,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GRØNT I GLASSET

 

anetteshus-kitchen-01064

 

Den botaniske trenden er fremdeles superhot! Dekorativ, indeed – men sikkert bra for innemiljøet også? Jeg liker i alle fall å tenke at jeg puster inn eeeekstra “renset luft” om dagen ;) Vel, uansett; jeg liker å lage små grønne oaser innendørs. Og klart glass er en favoritt om dagen. Jeg liker det “ærlige og nakne” uttrykket hvor jord og røtter og alt sammen synes.

 

Tips! Finn fram det du har av vaser og flasker, glass og boller og fyll dem med grønne planter i alle mulige fasonger og størrelser.

 

anetteshus-gogreen-01013anetteshus-GOGREEN-01081foto:anetteshus

 

Og tro det eller ei; jeg er på utkikk etter makramé om dagen også!
… hvem hadde trodd at dét skulle bli trendy igjen?

Fin tirsdag til dere alle!
KLEM
ANETTE

 

2 Comments
 • UllKuleTeppe

  May 5, 2015 at 1:33 pm Reply

  Så utrolig vakkert. Er noe med det du sier: nakent og ærlig. Og så naturlig. Jeg elsker det!!

  Ha en fin tirsdag. Gleder meg alltid til dine blogginnlegg, det er jo så vakkert hos deg… Sukk :-)

 • Helene

  May 6, 2015 at 10:14 am Reply

  Så nydelig og inspirerende.
  Jeg lurer på hvordan tregulvet er behandlet for å få den fine duse fargen i bildet over.
  Klem H

Post a Comment