Denmark Visiting Spaces

GREAT COFFEE

January 5, 2013

anetteshus_christmas-4612 anetteshus_christmas-4615

 

Visste du at i Norge drikker over 80% av den voksne befolkningen kaffe jevnlig? Jeg kan ikke “skryte på meg” å være veeeldig glad i kaffe, jeg drikker altså ikke kaffen svart. Men “lightutgavene”, Cappuccino eller Cortado, er ikke å forakte :) Uansett; jeg ELSKER stilige og trivelige kaffebarer!

Bildene i dette innlegget er fra Great Coffee i Århus. Bli inspirert !

 

anetteshus_christmas-4616 anetteshus_christmas-4619 anetteshus_christmas-4620 anetteshus_christmas-4624 anetteshus_christmas-4625

 

Klikk HER for å se hvor i Danmark du kan besøke Great Coffee risteri og kaffebar. De har også en super WEBSHOP hvor du kan kjøpe kaffe, fin-fine Barista Tools m.m. Og har du lyst til å lære mer om kaffe og kaffetilberedning, eller har du kanskje en liten barista i magen? Ja, da bør du kanskje sjekke kurstilbudene på KAFFE.NO.

 

Ha en fin lørdag !
… forresten; er DU glad i kaffe ? :)

 

SIGNATUR

 

 

 

 

5 Comments

 • Reply Merete January 5, 2013 at 1:45 pm

  Herlige inspirerende bilder:)
  De som elsker kaffe blir nok inspirert av disse bildene:)
  Drikker ikke kaffe selv!!
  Ha en herlig Lørdag
  Klem Merete

 • Reply Anette January 5, 2013 at 3:44 pm

  En god kopp kaffe fra et sted som dette er kunst for meg. Herlige smaker, dufter og ikke minst det visuelle. En skikkelig stemningsfull kaffebar liiiiiiiker jeg veldig. Kan sitte der i timesvis og bare ta inn inntrykkene.
  Kos,Anette

 • Reply Beate January 5, 2013 at 4:38 pm

  Å hei for en stilig plass!
  Digger disken!

  God helg

  Klem

 • Reply Anita January 5, 2013 at 4:49 pm

  Hei :-)
  Så fine og inspirerende bilder – og akkurat nå fikk jeg lyst til å dra på en kaffebar. Jeg elsker kaffe og duften av den. Hver eneste morgen lager jeg meg en deilig kopp kaffe fra vår kaffemaskin og nyter den på vei til jobb. Dagen blir ikke den samme uten ;-) Ha en fin helg.
  Hilsen Anita

 • Reply Therese January 5, 2013 at 11:15 pm

  Hei Anette:)

  Jeg eeeeeeelsker kaffe! Smaken, duften og de vakre i mønstrene i melken. Har til og med gått et baristakurs, så jeg er nok over gjennomsnittet interessert ja ;-)
  Takk for super inspirasjon, dette må undersøkes.:)
  Fortsatt fin helg til deg:-)

 • Leave a Reply