GARASJENYTT
Interior, decorating, inspiration, life.
8896
post-template-default,single,single-post,postid-8896,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GARASJENYTT

Et lite steg videre på garasjen. Vinduene er på plass, vi er snart ferdige med malerarbeidene og taksteinen er bestilt. Den taksteinen vi fikk først, var nemlig en helt annen type enn den på huset! Nå må jeg bestemme meg for garasjeporter og utelamper …

5 Comments
 • Ingrid Gjerde

  April 6, 2014 at 3:30 pm Reply

  Hei Anette!
  Takk for at du deler av deg selv, hus og hjem. Har fulgt deg i mange år. Nå er vi selv i byggefasen av garasje og er inspirert av deg. Tenker å bygge noe lignende her i nord. Kan jeg spørre deg om målene på deres garasje? Garasjeport – mål og målene på vinduene – både kryss – vinduene og de avlange? Dette hadde vært til STOR hjelp – og kanskje litt mindre hodebry. :)
  Hilsen – og ønske om en fin dag – fra Ingrid

  • ANETTESHUS

   April 9, 2014 at 9:33 am Reply

   Hei, Ingrid! Takk for koselig hilsen <3 Alltid like gøy å høre fra de faste, fine leserne mine!!

   Hmm. Jeg har ikke tegningene foran meg her. Men garasjen er ca 50m2 , Men jeg må komme tibake til deg med de eksakte målene. Minn meg gjerne på det;)) Jeg er hjemme om et par dager.

   Ha en strålende onsdag!
   STOR KLEM

 • Kjell Rune Rogstad

  April 23, 2015 at 6:50 pm Reply

  Hei.

  Mulig det er freidig spørsmål, men er det mulig å få tilgang på garasjetegningene deres.

  MVH
  Kjell Rune Rogstad

  • ANETTESHUS

   April 25, 2015 at 9:00 am Reply

   Hei, Kjell Rune.

   Så hyggelig at du liker garasjen vår! Jeg skisset garasjen sammen med snekkeren, så jeg har ikke noen garasjetegninger dessverre. Men den er ca 50m2 i gunnflate. “passe høye” knevegger i 2.etg, slik at de er mulighet for bodplass/oppholdsrom her (vi har nå trapp opp til 2.etg. på baksiden) Doble garasjedører + “det lille utstikket” i mønet på fasaden som skal minne om gamle sjøboder.

  • ANETTESHUS

   April 25, 2015 at 9:01 am Reply

   ps. dette innlegget er jo oldisgsammelt ;)) men forhåpentligvis får du et inntrykk av hvordan den ser ut allikevel.

Post a Comment