GAMMELT NORGESKART
Interior, decorating, inspiration, life.
307
post-template-default,single,single-post,postid-307,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GAMMELT NORGESKART

De av dere som har lest bloggen min en stund vet sikkert at jeg egentlig er utdannet lærer … Sykdom og hjerneoperasjon gjør at man nå blir tvunget til å tenke i nye baner – både spennende og litt skummelt på en gang;) Da er det så hyggelig å kunne legge til rette for ekstra koselige arbeidsforhold her hjemme. Et gammelt, sjarmerende Norgeskart fikk bli med meg hjem da ungdomsskolen vår ble pusset opp for noen år siden. Jeg synes disse er så dekorative og flotte, verdt å ta vare på. Og det passet vel perfekt inn her på mitt nye kontor, synes dere ikke? (litt stort, men det kan jo rulles opp;)


Når en dør lukkes, åpnes en ny *takknemlig* Jeg gleder meg til høsten …


GAMMELT NORGESKART
GAMMELT NORGESKART
GAMMELT NORGESKART


Klem klem
GAMMELT NORGESKART
No Comments

Post a Comment