Furnitures, My Hall, Old treasures

GAMMEL, TUNG OG VAKKER

 

Ok, så ble det visst en liten titt inn i hallen i dag også … Jeg elsker tunge håndverksmøbler. Men de byr jammen på problemer når de blir så knalltunge at de nærmest ikke vil rikkes ;) Som det vakre, svenske linskapet mitt. Ja, jeg har kanskje vært litt vel ivrig på Finn og “brukten” i det siste. Dvs. alle møbler “får sin plass” lenge før de får flytte inn. Men det fyller seg allikevel opp med møbler på uante plasser når det blir helt umulig å få de opp trappen!

Noen som har gode tips til hvordan man heiser opp møbler til 2.etg’en/balkongen fra utsiden ? p.s. nysnekret platting langs hele lengden av huset gjør det enda vanskeligere ;)

 Det kan forresten bli spennende dette – med oppbevaringsplass. Jeg har nemlig store planer om container-shopping i Kina. Altså; ikke shopping av containere. Men shopping av antikke møbler som skal få plass i en container som er adressert Norge. Vi fikk ikke tid til dette når jeg var i INDIA i fjor (pga magetrøbbel de siste dagene;) SÅ denne gangen er brukt- og antikkmarkedene i Kina definitivt avmerket på kartet ;)) Juhu! Har aldri shoppet bruktskatter i Kina før – så det blir kjempespennende! Godt man har en svigerinne som er lokalkjent. Det gledes!