GAMLE SKOLETING …
Interior, decorating, inspiration, life.
1795
post-template-default,single,single-post,postid-1795,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GAMLE SKOLETING …

 

Min fine, gamle barneskole skal rives … Litt trist og rart. Men heldige meg har fått titte i kjellere, på loft og i klasserom etter sjarmerende, gamle skatter. Fine, gamle skoleting må for all del ikke havne på skraphaugen.

tall3

tall1

tall2

På gulvet, i en mørk krok på loftet , fant jeg disse morsomme dekorative tallbrikkene. Mamma sier de ble brukt til loddtrekning på skolen for mange år siden. En gammel porselensvask skal få bli med på hytta. Diverse småting blir kul pynt her og der – “reagensglass-vasen” min ser du her. På kontoret er planen å henge opp et gammelt kartoppheng med flere kart; et norgeskart, et verdenskart og kanskje en sjarmerende plansje – litt klasseromfeeling på kontoret;)

tall4

Men som dere ser; jeg har flere kart enn jeg har plass til – flotte, gamle kart – datert helt tilbake til 30-tallet. Så fiiine at det blir nærmest umulig å skille seg fra de. Men jeg vurderer å selge/gi bort halvparten.

Ha en fin dag!

signatur2

No Comments

Post a Comment