ColorLove My Living Room Trends & Design

G R E I G E

November 9, 2012

 

Tusen takk for alle mail ang fargen på den “nygamle” sjenken i stuen. Fargen heter Rullestein (fåes kjøpt i alle Fargerikebutikker) – en favoritt om dagen. Spannet med tilhørende florlett plastikkteppe er nesten blitt fast inventar på stuegulvet ;))

Har dere forresten fått med dere at “høstens interiørsnakkis” er g r e i g e ? Altså; Ikke beige, ikke grått, men noe midt i mellom. En deilig kombinasjon. Du får med andre ord elegansen til grått og lunheten til beige i èn og samme farge! Perfekt hvis du har lyst på noe mer spennende enn hvitt på vegger og møbler / det “hvite utgangspunktet” i hjemmet ditt (lister, dører etc)  er malt i en varm hvitnyanse / du synes enkelte grånyanser blir litt for kalde. Greige er god, varm og innbydende + at den innehar alle egenskapene til en nøytral farge. Så mix og match med favorittfargene dine – og skap et personlig interiør.

Et lyst, skandinavisk og fresht interiør behøver da ikke nødvendigvis å være fargeløst?
Hva synes dere?

 

Les mer om mine 3 nyanser av greige / anetteshus:TheCollection. Besøk din nærmeste Fargerikebutikk for å se nærmere på nyanser av greige på oppstrøksplate-, boks eller i fargekart. Få mer deilig greige-inspirasjon på FARGERIKE sine nettsider

 

Ha en strålende fredagskveld !
Her skal straks fredagstacoen tilberedes :)  

 

 

 

 

 

ps. etter å ha fått mange gode instagramtips, har vi sporet opp papirstjernene ;) Ta en titt HER !

15 Comments

 • Reply Line November 9, 2012 at 6:08 pm

  super fin farge på den sjenken din. likte den veldig godt :-) er i grunn ferdig med å male vegger i huset, men kan jo starte på nytt :-P Hihi..
  fint pyntet :-)
  noen nyanser er utrolig lekkert, litt lei av hvitt på hvitt..
  god helg til deg.
  Line

  • Reply ANETTESHUS November 9, 2012 at 10:03 pm

   Tusen takk for koselig hilsen, Line! Jeg er så glad i gamle, sjarmerende møbler … når de trenger et malingsstrøk er det ekstra trivelig å gi de et par strøk m en fin farge – noe som samtidig gir rommet “et løft”.

   En riktig fin helg ønskes deg også ! Godt med helg :)
   KLEM KLEM

 • Reply Har en drøm... November 9, 2012 at 7:32 pm

  Herlig med en krysning mellom de:)
  En varm og god grå på en måte – I like ♥
  Dyktig du Anette:)

  • Reply ANETTESHUS November 9, 2012 at 10:06 pm

   Takk for koselig hilsen ♥

   Fortsatt fiiiin fredag !
   STOR klem

 • Reply marthe November 9, 2012 at 8:55 pm

  flotte farger:) blir mye greyge i huset vårt:)

  • Reply ANETTESHUS November 9, 2012 at 10:06 pm

   Så spennende, Marthe !

   STOR KLEM

 • Reply Kirsti November 9, 2012 at 9:04 pm

  Superflot farve … hvad er farvekoden på den du har brugt på sjenken..kan godt tænke mig og male min i samme farve :-) er det Jotuns farver og maling??

 • Reply Kirsti November 9, 2012 at 10:28 pm

  Hej Anette.
  Mange tak for svar. Jeg bor i Danmark og tror ikke vi har Fargerike butikker her nede, men kan ikke fargekoderne brukes til foreksempel jotuns farger??
  Følger med dig på FB og ser alle de fantastiske ting med farger og tapeter du lægger ut…må vel ta mig en tur til Norge :-)

  KLEM..KLEM TILBAKE :-)

 • Reply Vanessa November 16, 2012 at 1:17 pm

  Hei! Så fin sjenk/farge! Jeg lurer på noe, kan en bruke sånn til å farge et bjørke glass skap? Og vet du hvordan en gjør det med grunning osv eller hva det heter? Er ganske fersk :)

  Med vennlig hilsen Vanessa :) – outstandingdreams.com

 • Reply Hilde November 22, 2012 at 12:44 am

  Hei Anette. Synes de varme gråfargene dine ser kjempefine ut. Lurer på om de males på en vegg med beige/hvit sofa (vevde tråder). Lurer også på om de kan kjøpes andre steder enn fargerike (nærmeste butikk 25 mil unna :-()

  • Reply ANETTESHUS November 22, 2012 at 9:14 am

   Hei, Hilde. Det høres jo kjempe-fint ut – for sikkerhets skyld hadde jeg lånt meg meg noen prøvebokser hjem og gjort noen prøveoppstrøk på veggen for å se hvordan de ulike nyansene ser ut akkurat hjemme på veggen. Lys, andre farger i rommet etc. vil ha mye å si for hvordan en farge oppleves.

   Dessverre selges bare fargene mine hos Fargerike, ettersom dette er et felles prosjekt. Hmmm. Håper du allikevel får tak i de. Kanskje du skal på langtur en gang ? :)

   Ha en fortsatt fiiin uke !!
   STOR KLEM

 • Reply Lisa Marie August 15, 2014 at 3:48 am

  Hei Anette:)
  Håper sommeren har vært fin!!
  Nå har jeg trålet bloggen for fargeinspirasjon, å lurer på den skygge eller rullestein. Skal på en vegg på stua, men vil ha den ganske lys så den ikke dominerer over møbler(spisestue) Blir spennende å se i kveld om jeg får det til slik det ser ut i hodet;)

  Lisa Marie

 • Reply Nina August 16, 2014 at 11:41 pm

  Hei Anette! Veldig fin farge på skjenken, fikk lyst til å male over en svart IKEA kommode. Har ikke noe erfaring med å male møbler, fungere det å bare male rett på svart og få samme fargeresultat som hos deg?

  Hilsen Nina:)

  • Reply ANETTESHUS August 16, 2014 at 11:50 pm

   Hei, Nina. Takk for koselig hilsen :) Jeg ville nok valgt å grunne møbelet først … Da blir fargeresultatet og finishen best. Velg den glansgraden du liker best … ultramatt eller med litt glans. Begge deler kan bli veldig fint :)

   Masse lykke til! Maleprosjekter er gøy :)

   KLEM
   ANETTE

   ps. send meg gjerne en mail av det ferdige resultatet – eller tag med #anetteshusthecollection på instagram

  Leave a Reply