ColorLove, My Living Room, Trends & Design

G R E I G E

 

Tusen takk for alle mail ang fargen på den “nygamle” sjenken i stuen. Fargen heter Rullestein (fåes kjøpt i alle Fargerikebutikker) – en favoritt om dagen. Spannet med tilhørende florlett plastikkteppe er nesten blitt fast inventar på stuegulvet ;))

Har dere forresten fått med dere at “høstens interiørsnakkis” er g r e i g e ? Altså; Ikke beige, ikke grått, men noe midt i mellom. En deilig kombinasjon. Du får med andre ord elegansen til grått og lunheten til beige i èn og samme farge! Perfekt hvis du har lyst på noe mer spennende enn hvitt på vegger og møbler / det “hvite utgangspunktet” i hjemmet ditt (lister, dører etc)  er malt i en varm hvitnyanse / du synes enkelte grånyanser blir litt for kalde. Greige er god, varm og innbydende + at den innehar alle egenskapene til en nøytral farge. Så mix og match med favorittfargene dine – og skap et personlig interiør.

Et lyst, skandinavisk og fresht interiør behøver da ikke nødvendigvis å være fargeløst?
Hva synes dere?

 

Les mer om mine 3 nyanser av greige / anetteshus:TheCollection. Besøk din nærmeste Fargerikebutikk for å se nærmere på nyanser av greige på oppstrøksplate-, boks eller i fargekart. Få mer deilig greige-inspirasjon på FARGERIKE sine nettsider

 

Ha en strålende fredagskveld !
Her skal straks fredagstacoen tilberedes :)  

 

 

 

 

 

ps. etter å ha fått mange gode instagramtips, har vi sporet opp papirstjernene ;) Ta en titt HER !