FROM CHINA WITH LOVE
Interior, decorating, inspiration, life.
35574
post-template-default,single,single-post,postid-35574,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

FROM CHINA WITH LOVE

IMG_2579 IMG_2570

 

… tror jeg har glemt å vise dere hva som befant seg i et lite hjørne av “flyttelasskontaineren” til svogerfamilien da de flyttet hjem fra Kina i fjor sommer? En av de siste dagene av ferien vår i Beijing besøkte vi ‘furniture street’, en gammel håndverksgate et godt stykke fra det moderne Beijing. Verksteder på rekke og rad. Kinesiske og nepalske møbler og antikviteter. Lave murhus, klesvask til tørk og matlaging i de trange sidegatene. Menn som spiller ‘mahjong’ i skyggen. Barn i tradisjonelle bukser med hull, som “pottetrener” et sted på fortauet.

 

Innerst i et lite, trangt verksted fant jeg denne pallen. Godt brukt. Men sjarmerende. Og plutselig til slags;) Et lite stykke Kina, skrubbet og godt rengjort, er nå på plass i stua. En favoritt som blir brukt både som kaffebord og ekstrastol.

 

se instragrabildene fra ferien i Kina her

 

Takk for besøket! ps. Titt innom i kveld også. Da tar vi turen innom byens vakreste cafe; Pollys Tearoom.
KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment