FØRÅPNING PÅ NYE HOMEandCOTTAGE
Interior, decorating, inspiration, life.
329
post-template-default,single,single-post,postid-329,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

FØRÅPNING PÅ NYE HOMEandCOTTAGE

 

ENDELIG har vi fått en egen Home&Cottage-butikk i Østfold! På selveste St.Hansaften var 50 heldige gjester, venner fra sosiale medier, invitert til føråpning av den nye butikken som holder til i Storbyen Senter i Sarpsborg. Og for en lekker butikk!! Home&Cottage sine dyktige butikkplanleggere og dekoratører har klart det igjen; dette må da være den vakreste H&C-butikken i landet!? Stor og romslig, lys og trivelig og inndelt i praktiske rom/soner. Ja, her likte vi oss godt. At H&C i tillegg bød på sprudlende champagne, jordbær og sjokolade og goodiebags satte på ingen måte noen demper på stemningen;)

 

 

HC4

 

HC1

 

Denne kvelden var det 20% på hele Home&Cottage sitt varesortiment + noen ekstra gode tilbud. Helt til høyre står Astrid og knipser og filmer.

 

 

HC2

 

Det var mye som fristet – som vanlig – i hyllene hos Home&Cottage. De hvite krukkene, helt øverst til høyre, havnet i handlekurven min;)

 

 

HC3

 

HC5

 

Det gamle, lysegrønne kinesiske gulvet som vi kanskje forbinder med H&C-butikkene, er her byttet ut med et kult betonggulv med dekorativ skrift. Stilig.

 

 

HC6

 

“Jentene mine” er riktig så fornøyde med buikken og ikke minst handelen.

 

HC8

 

HC7

 

 

Se flere bilder HER.

 

P.S. Takk for alle koselige kommentarer! Så glad man blir:) Husk i den nye kommentarmodulen kan dere dele bilder, YouTube-klipp osv. også. Prøv! Ha en riktig fin søndag!

 

 

{jacomment on}

No Comments

Post a Comment