ANETTESHUS.COM

SUMMERTIME

anetteshus-greens

 

Noen sommerlige favoritter akkurat nå! Jeg ønsker meg veldig store, kule og vakre BELL over kjøkkenøya. Det er kjekt med litt arbeidslys selv om kveldene er lange og lyse om dagen (ja, den fine glasspendelen min klarte jeg å knuse for en stund siden … se for deg tusenvis av bitte små glassbiter ‘all over the place’ etter en litt uheldig veiv med den store skjærefjøla;D

1 BELL
2 Pendel med trekuler
3 Postere, Kristina Krogh 

4 Smykke rundt halsen – eller på veggen 
5 Omaggio i jubileumsutgave, Kähler 
6 Skjærebrett / serveringsfat, marmor
7 Bestlite messing 
8 Dot cushion, Hay 
9 Sommerutgaven av Kinfolk

 

Fant du en favoritt?

 

Håper du nyter deilige sommerdager!
KLEM
ANETTE

2 COMMENTS
 1. bjorg2

  Vakker side du har. Jeg blir imponert. Ta gjerne en titt på nettsiden min om oppussing Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  1. ANETTESHUS

   Hei, Bjørg. Tusen takk for koselig hilsen! Så flott blogg du har. Masse inspirasjon!

   Nyt helgen!
   KLEM
   ANETTE

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top