ENDELIG KAKKELOVN I “KAKKELOVNSKROKEN”
Interior, decorating, inspiration, life.
20396
post-template-default,single,single-post,postid-20396,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ENDELIG KAKKELOVN I “KAKKELOVNSKROKEN”

 

Hei! Håper dere har hatt en fin dag ? Orker dere en titt i “kaosstuen” min ? ;) Jeg har “flyttet kontoret” inn på kjøkkenet i dag. Det skjer så mye i stua/på kontoret om dagen. Men en barndomsdrøm (ja, det er sant;)) er i ferd med å gå i oppfyllelse. Oh, joy !!

Det hvite, nakne murhjørnet i stua har dessuten hett “kakkelovnskroken” siden huset var nytt for 5 år siden. Men det har kun fungert som fast oppbevaringsplass for den veldig lite dekorative støvsugerledningen;) Nå – endelig – flytter en vakker, hvit skatt inn hos oss og pryder som seg hør og bør det hvite stuehjørnet. Ååå, nesten som å få ny stue dette :)

 

 

Enn så lenge er ovnen “naken” og grå (på disse bildene i alle fall) Men söta bror fra Kaminbutiken har vært innom i dag også, så nå er kakkelet på plass (må kanskje knipse noen flere bilder i morgen) Nå gleder vi oss masse til lun kos i vinter …

 

FORTSATT FIN KVELD !

16 Comments
 • Mia

  October 18, 2012 at 7:00 pm Reply

  Hej fina Anette!

  Aahhhh så underbart skönt och så vackert med den nya kakelugnen!!!

  Fantastiska bilder, som alltid :) och jag gillar era gröna dörrar otroligt mycket :)))

  Kraaaaam
  Mia

  • ANETTESHUS

   October 18, 2012 at 8:51 pm Reply

   Hei, søteste ! Tusen takk ! Så koselig at du liker “den nye stua” vår, Mia <3 Nå kom liksom alt til sin rett … dørene også. Ting begynner kanskje å falle på plass i denne “trøblete stua” mi. hihi. Vet ikke hvor mange ganger jeg har flyttet rundt på møbler og ting og tang nå ?! :D

   Ha en fortsatt super-duper torsdag kveld !
   SNART HELG !

   stoooor klem

 • Karen Marie

  October 18, 2012 at 7:06 pm Reply

  Sååå nydelig! Det ser ut til å bli en match ‘made in heaven’ spør du meg!!!

  Veldig kjekt å se endringene i det allerede vakre huset ditt! Flinking!!!

  Klem Karen Marie

  • ANETTESHUS

   October 18, 2012 at 8:53 pm Reply

   Tusen, tusen takk, kjære deg ! Ja, nå har jeg ventet leeeeeeenge på denne skatten. Kjøkkenet og “forsterket støp” i kakkelovnkroken var det første jeg tegnet på huset. hihi. Gøy å endelig få den på plass. En litt tidlig julegave dette ;))

   Ha en fortsatt fin kveld ! Oppdaterer i morgen ;)
   STOR KLEM

 • JORID

  October 18, 2012 at 7:32 pm Reply

  Så fiint det kommer til å bli! :) Gleder meg til å se resultatet!

  Klem J

  • ANETTESHUS

   October 18, 2012 at 8:55 pm Reply

   Hei, Jorid ! ja, med hvitt kakkel blir den bare nydelig <3 oppdaterer nok i morgen. Fortsatt fiiiin kveld til deg og dine.

   STOR KLEM

 • NL

  October 18, 2012 at 9:11 pm Reply

  Det ser veldig lovende ut! Gleder meg til å se helheten med den hvite skjønnheten <3
  også ELSKER jeg den grønne døra! kan jeg spør hvor du fant den skatten?

  Har du forressten tips til hvor jeg kan finne innspirasjon til inngangsparti til hus med valmet tak?

  En fin kveld til deg Anette :)
  Klem

  • ANETTESHUS

   October 18, 2012 at 9:26 pm Reply

   Hei ! Så koselige at du liker den! Jeg er forelsket i alle fall ;)) hihi. Men det er klart; den får jo et helt annet utseende meg vakre, hvite kakler. Oppdaterer i morgen, jeg. Selv om det gjenstår fuging ++
   Dørene er kjøpt hos http://www.gamletrehus.com/ – i bygningsvernbutikken. Anbefales hvis du bor i nærheten av Oslo. En låve full av godsaker. ps visste du at du nå kan få kjøpt fargen på den gamle døra mi fra 1897 – grønnfargen heter anetteshus:Duggvåttgress http://www.anetteshus.com/anetteshusthecollection/

   Jeg titter innom i morgen igjen med litt inspo til inngangsparti – det er leggetid for leeeenge siden for meg nå. Fremdeles i jetlag-bobla ;))

   STOR KLEM
   anette

 • Liv B. K.

  October 18, 2012 at 9:34 pm Reply

  Det blir helt sikkert veldig fint, og når dere først har lært dere alle fyringsreglene og ikke lenger tror kaklene fyker veggimellom om ovnen blir litt varm (slik hadde i alle fall vi det :-) ) kan dere kose dere med en lun varme. Vi fyrer i vår i kveld. Har hatt den i 4-5 år, og er godt fornøyd. Helst skulle man vært hjemme noen timer om dagen for å holde den jevnt varm, men vakker og staselig er den!
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet – klem fra Liv

  • ANETTESHUS

   October 19, 2012 at 9:24 am Reply

   Hei, Liv ! Nei, nettopp !! Jeg har fryktet nettopp det, jeg ser jo hvordan de pusler alt sammen så forsiktig sammen. Litt av et håndverk dette ! Vil jo nødig ødelegge kunstverket med bråfyring ;))

   KLEM KLEM

 • Fru Perez

  October 18, 2012 at 10:02 pm Reply

  Åhhh, din heldiggris! :) Jeg har ønsket meg kakkelovn helt siden jeg hang sammen med en murer på 90-tallet og var med og murte den ene herligheten etter den andre. En vakker dag skal jeg også ha en – men først må jeg ha litt større hus. ;)

  NYT ditt nye fantastiske kunstverk, jeg gleder meg til å se den ferdig! :)

  Klem

  • ANETTESHUS

   October 19, 2012 at 9:22 am Reply

   Ja, jeg husker jeg drømte om en allerede da jeg hadde rom i underetasjen og snek meg inn i kjellerstuen for å låne mammas interiørting. Jeg hamret opp det ene og det andre på veggen ;)) Makan til stilig rom ! haha. Manglet bare en kakkelovn ! ;))

   Ha en super helg !
   STOR KLEM

 • Merete

  October 18, 2012 at 11:11 pm Reply

  Åååååå heldige du:)
  Disse kakkelovner er bare utrolig vakre og flotte:)
  Passer jo perfekt inn hos deg og for noen herlige gamle grønne dører du har:)
  Gleder meg til å se ferdig:)
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   October 19, 2012 at 9:19 am Reply

   Ja, nå føler jeg meg veldig heldig, Merete! :) … synes også dørene og hele stua kom til sin rett når kakkelovnen endelig kom på plass ! MYE penere enn støvsugerledningen i alle fall ;) hihi. Ha en deilig helg !
   STOR KLEM

 • Helene

  October 19, 2012 at 12:15 am Reply

  Ååååååå DÅN!!! Jeg elsker kakkelovner og det er min store drøm å få min egen endag! Finnes ikke noe vakrere og den gjør virkelig ett helt rom! Grattis :)

  • ANETTESHUS

   October 19, 2012 at 9:17 am Reply

   Hei, Helene ! Da er du som meg :))) Dette har vært min drøm leeeenge også ;)
   KLEM KLEM

Post a Comment