EN LITEN PAUSE
Interior, decorating, inspiration, life.
48044
post-template-default,single,single-post,postid-48044,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

EN LITEN PAUSE

elias-06272

 

//oppdatert

Vips! Og så var det plutselig gått en uke eller to (eller tre?) siden sist. Ah, den som kunne rigge seg til i sofakroken med verdens største kaffekopp, laptopen på fanget og et minnekort fullt av ryyykende ferske, nyknipsede bilder (av et ryddig, nyvasket og perfekt stylet hjem) Haha. Jepp, det er nok så som så med blogginspirasjonen om dagen. Dessuten har lillemann vært litt pjusk i det siste, og da går jo gjerne tiden ekstra fort! Eller sagt på en annen måte; bloggetid blir det veeeldig lite av. At huset ser helt bomba ut, gjør selvfølgelig ikke saken så veldig mye bedre *ler* Men jeg stortrives på gulvet med verdens beste Elias, i et evig virrvarr av leker og bøker og puter og blader og doruller og kjeler og lokk og klær og sko og alt annet som på finurlig vis fiskes ut av skaper og skuffer om dagen :) Livet er fint! Og kjenner jeg meg  selv rett, noe jeg jo gjør, er nok både inspirasjonen, blogglysten og oppussingstrangen overraskende raskt på plass, så fort våren (og lyset) dukker opp bak det berømte hjørnet :)

 

Ville bare ønske dere en fortsatt herlig uke, fine leserne mine!
… jeg er plutselig tilbake.
STOR KLEM ANETTE

1 Comment
  • Christina Mari

    February 4, 2016 at 8:08 pm Reply

    Godt å høre det er slikt hos flere ;) Her er de fleste friske da,men huset ser til tider bombet ut med alle aktiviteter og andre gjøremål. Men man kommer vel i mål :)
    Nyt kvelden,så håper jeg med lyset & solen kommer inspirasjon å energien.
    Klem Christina

Post a Comment