DETOX-FROKOST
Interior, decorating, inspiration, life.
8072
post-template-default,single,single-post,postid-8072,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DETOX-FROKOST

Det er utrooolig hvor glad man kan bli for å se en halv grapefrukt liggende på en tallerken!? Dette herlige synet møtte oss når vi kom til frokost i dag!! En halv grapefrukt! Mmmm … Jeg koste meg vel og lenge med den, ja – nesten så man fikk lyst til å spise skallet også;) Men før jeg fikk sette tennene i den gule fristelsen, måtte all drikke inntas! Det er nemlig en bestemt rekkefølge på når de ulike tingene skal spises. Først den varme rødbetdrikken (ikke god), så den kalde gulrotdrikken (mye bedre), så frukten og til slutt; salaten. Og tro meg, her er det ingen smakstilsetninger av noe slag! Ingen rømmedressing, fetaost, parmaskinke eller parmesanost her, nei;)

Foto: AnettesHus

Ha det så bra så lenge, alle sammen!! Håper dere koser dere litt ekstra med grillmaten i sommer etter å ha lest dette;) Husk! Ønsker du mer informasjon om detoxbehandlingen, klikk HER. Der finner du priser osv. I kveld kommer bilder fra området hvor vi bor. En skikkelig spøkelsesby!! So long:)

Klem

5 Comments
 • Livy

  July 7, 2009 at 11:37 pm Reply

  Artig å følge deg på Island Anette! Jeg hadde sannsynligvis omkommet der oppe hvis jeg hadde deltatt på det opplegget!

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Livy

 • Brabo

  July 7, 2009 at 11:38 pm Reply

  Mmmmm… de kunne jo likesågodt ha stappet den inn den gærne veien med det samme – da hadd du jo sluppet å tygge også… Huff, får du sove når du er så sulten da?

 • Lindas hus

  July 7, 2009 at 11:53 pm Reply

  Ha ha ha!!Må bare smile her jeg sitter!!!Tror vel jeg hadde vært desperat etter noen ordentlig mat etter 1 døgn så jeg beundrer din stå på vilje!!!!Tror nok jeg hadde blitt temmelig slukøret hadde jeg blitt servert grapefrukt!!!Kan vel trygt si at det ikke er min favoritt;O)Kos deg videre og så gleder jeg meg å se spøkelsebyen;O)Klem fra Linda!

 • Margrethes hus og hage

  July 8, 2009 at 12:15 am Reply

  Uff, jeg grøsser jeg… Hadde jeg fått en grapefrukt hadde jeg ikke klart å spise :) men man er forskjellige!
  Slaten så jo god ut!

 • ~~♥ Mamma Millan ♥~~

  July 8, 2009 at 12:34 am Reply

  ser ju såååå gott o fräscht ut!!!!

Post a Comment