DAG 13 – HESTEN FERDINAND
Interior, decorating, inspiration, life.
8046
post-template-default,single,single-post,postid-8046,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DAG 13 – HESTEN FERDINAND

Nå begynner sikkert dere, akkurat som jeg, å bli rimelig lei av disse detox-innleggene mine!? Jeg orket nesten ikke å lage et innlegg i dag engang;) Men nå går heldigvis denne litt spesielle “dagbok-serien” mot sin slutt!! Dette er faktisk nest siste innlegg, postet fra Island! Takk og lov!!! Ikke misforstå meg. Island er et fantastisk land. Og islendere er bare herlige:) Men jeg kjenner at jeg har fått nok av detox for en stund;) Alle sammen begynner faktisk å bli litt halv-gale nå! Vi gjør ikke annet enn å prate om mat og utveksle gode matoppskrifter!! Heldigvis er vi såpass i form at vi klarer å le av det:)

I dag har vi ridd på islandshester! Det var en ny og litt spesiell opplevelse:) Ettersom jeg kun har ridd på tivolihester tidligere – jeg er allergisk – ba jeg om å få en veldig snill hest med godt lynne. Det er jo greit å starte pent, tenkte jeg:) Men det jeg egentlig fikk, var en gammel, lat, matglad liten tass ved navn Venus! Jeg sto omtrent stille hele tiden!! Selv utstyrt med pisk, ville ikke denne hesten gå noe fortere! DEN tok livet med ro, ja! Spiste gress og koste seg. Den minte meg faktisk litt om oksen Ferdinand, som bare ville sitte under en korkek och lukta på blommorna … Jeg følte meg veldig lite kul, og så langt fra cowgirl-aktig ut på den hesten, det skal jeg love dere!! Jeg var nok et syn for øyet, men ikke i positiv forstand desverre;)

Foto: AnettesHus

Tusen takk til House of S&E, Pyssel & Design og Ninas Interiør for kjempe-koselig award!! Husk; mine awarder finner du HER:) Og en spesiell takk til Dagny med bloggen Franskir Draumar – som bor på Island – som så pent tilbød seg å la meg få male noen av hennes møbler;) Takk! Ikke glem å ta turen innom disse flotte bloggene nå da?!

Ha en strålende helg, alle sammen:)

Klem

16 Comments
 • Jannicke

  July 17, 2009 at 9:47 pm Reply

  ..ja, nå er det godt du snart drar hjem..
  Må si jeg er spent på resultetene denne behandlingen vil gi deg..

  Ha en riktig så god helg!
  Klem J

 • Linda

  July 17, 2009 at 11:30 pm Reply

  Heisann.
  Så flink du har vært som har vært med på dette opplegget! Imponerende!

  Islandshester kan være bestemte nok de:)

  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem Linda

 • Maria ( Idekroken )

  July 17, 2009 at 11:35 pm Reply

  He he, så festlig ;)
  Jeg har såvidt prøvd å ri på islandshest, og det var ganske annerledes enn jeg var vant til. Ganske små, og en helt annen takt. Men DET var jo iallefall bedre enn ingen takt i det hele tatt da, hehe.
  Hold ut Anette! Snart i mål nå jo ;)
  Varme klemmer…

 • mali-mo

  July 17, 2009 at 11:59 pm Reply

  Har ikke lest alle detox-innleggene dine, men håper oppholdet har svart til forventningene? ;)

  Islandshest er egentlig litt moro…du må ha fått en skikkelig lat en, hihi, jeg har alltid syntres de var så spretne. Men sta!

  Skal bli kjekt å få deg tilbake igjen ;) God tur hjem!

 • Shabbylishious

  July 18, 2009 at 3:37 am Reply

  gammel, lat, matglad liten tass ved navn Venus!

  Haha artig kommentar =)))

  jeg har faktisk lest alle dtox innleggene dine. Dumme er at jeg har lbitt sulten hver bidige gang.
  Takk og lov for at driver å pusser opp hus og har conservatroiet å sette i stand ellers tror jeg nok at jeg hadde trengt et rhoede kurs og litt detox jeg også ;-)

 • madam mim

  July 18, 2009 at 7:44 am Reply

  Jeg må bare si det: jeg bøyer meg i støvet for deg, som har viljestyrke til å gjennomføre noe slikt! Jeg føler meg som kongen på haugen dersom jeg klarer å avstå fra snop i en uke :-)

  Nå blir det vel godt å komme hjem snart, ønsker deg god tur hjem :-)

 • Modern Country

  July 18, 2009 at 9:33 am Reply

  Hei Anette!

  Ja da var det straks klappet og klart og så føler du deg kanskje en smule lettere og ikke minst fresh og sunn?!! Som Mali Mo, håper oppholdet svarte til forventningene! Og det skal bli deilig med litt Interiør igjen :))))

  Ha en riktig GOD TUR hjemover!!

  Lørdagshilsen fra
  Aina

 • Ingunn

  July 18, 2009 at 10:06 am Reply

  He he. En treg og gammel hest ja… Tror du er kul uansett jeg. Det er i alle fall viljestyrke i deg både når det gjelder interiør/hus og helse.

  God tur hjem snart.

  Klem ingunn

 • Ninas Interiør

  July 18, 2009 at 11:37 am Reply

  Hei på deg, Anette! Så flink du har vært! Snart ferdig, nå!.. Pc'n min har streika en periode, så jeg har ikke fått skrevet noe til deg. Men den er nå fit for fight igjen, takket være David!

  Godt med store barn som skjønner seg på det data-greiene!!

  Det ligger en award til deg hos meg. Bedre sent enn aldri… Hent den hvis du vil!

  Hvis jeg ikke ser deg før dere drar til Spania, får dere ha en riktig god tur!

  PS! Ser vel knapt nok skyggen av deg nå, etter den hestekuren du har vært igjennom!!:)

  Sommerklem fra Nina

 • Jorid ♥ Noe på Hjertet

  July 18, 2009 at 1:08 pm Reply

  Enn at det har gått så fort og at ditt siste innlegg kommer idag! Syns det har vært spennende og fulgt med deg Anette :-)

  Hehehe, typsik at man skal få den lateste og tregeste hesten. Men håper du syns det var flott alikevel!

  Ha en fin dag idag, klem J

 • Villmarkstausa

  July 18, 2009 at 4:11 pm Reply

  Hei
  Velkommen hjem igjen frisk, rask og sprek;-))

  Gleder meg til interiør-bloggingen din;-))

  Ingun

 • Anonymous

  July 18, 2009 at 5:50 pm Reply

  Virker som om du har vært borte i en eeevighet!?!
  Sikkert fordi jeg tenker så mye på deg og føler sånn med deg!!
  …Usikker på hvordan jeg skal ønske deg velkommen hjem igjen… Skal jeg lage istand et heidundranes gilde?! Med Lillemors foccacia i sentrum?!hehe…Eller skal jeg ikke oppfordre til store utskeielser rett i etterkant av detox??
  Uansett,vann eller vin; skal bli supert å se deg igjen!!

  Klem så lenge:))

 • Tyra

  July 18, 2009 at 6:41 pm Reply

  Hei, sterke, flotte Anette! Så flink du har vært!! Det viser besluttsomhet og viljestyrke å fullføre et slikt opplegg! GRATULERER!
  Islandshester, ja, de er noe for seg selv;0))
  Men tenk på, at alle hestene på Island er direkte etterkommere av Vikingenes hester! Det er nemlig forbudt å ta med seg hest til Island, og flytter du og tar med din islandske hest ut av Island, kan du ikke ta den med tilbake. Derfor er denne delen av rasen den "reneste" islenderen det går an å få tak i…

  Skal nok bli godt og komme hjem, og vi gleder oss til du kommer i normalt gjenge.
  Klemmer fra Cathrine

 • ♥Mitt Lilla Krypin♥

  July 18, 2009 at 9:20 pm Reply

  Haha… du skriver så härligt!!! Hästen låter verkligen som Ferdinand ;o) Han tog väl för givet att ni skulle komma fram förr eller senare ;o) Hoppas att du haft en trevlig resa trots en seg häst och detoxen. Kan tänka mig att det,trots allt, ska bli skönt att få komma hem. Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Carolina

 • Shabby Charm

  July 18, 2009 at 10:29 pm Reply

  Ønsker deg en god tur hjem Anette!
  Så flink du har vært! Håper du vil få glede av oppholdet i lang tid når du kommer tilbake til normalen.

  Jeg har også vært på ridetur på Island. En uforglemmelig opplevelse.

  Mange klemmer fra Maia

 • Cosmos

  August 10, 2009 at 9:07 am Reply

  hei pg takk for tilbakemeld. på bliggen min..Har fulgt deg her på bloggen din. De har jo vært kjempeflink.

  Faste en dag?? tipser du om… skal jeg bare drikke vann den dagen da?? Vil gjerne høre mer om det.
  Har kuttet brus og godis helt.. prøver å spise sundt.. takknemlig for råd..

Post a Comment