COLOUR LOVE
Interior, decorating, inspiration, life.
4415
post-template-default,single,single-post,postid-4415,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

COLOUR LOVE

 

… jeg har sett disse bildene flere steder de siste dagene, men jeg MÅ bare dele de med dere! Den superdyktige franske matdesigneren Emilie de Griottes har laget  Pantone Tarts – fristende, fargerike og superinspirerende fargepaletter som representerer Pantones ulike farger. Fantastisk styling! De deiligste fargene er jo ofte hentet fra naturen, ikke sant? La deg inspirere!

 

 

INFO; kommentarskjema – Kjære Anetteshus-leser; det går litt unna her om dagen;) Godt at noen gjorde meg oppmerksom på at kommentarskjemaet var innstilt slik at alle felt måtte fylles ut – mailadresse og webside. Huff, ganske håpløst hvis man ikke har blogg eller annen webside. Beklager!! NÅ er det imidlertid åpent for ALLE å legge igjen en liten hilsen – hvis du ønsker det :) Ja, du som ikke har blogg også (men ofte skriver mail og hevder du kanskje snaaaart har lyst til å kommentere *smiler*)


Ha en riktig deilig søndag!

Takk for veldig koselige tilbakemeldinger på mitt “nye kontor”
… det er så deilig å endelig få litt orden i kaoset;)
I dag skal kartene på plass – bilder kommer.

Tags:
6 Comments
 • Fine friminutt

  March 11, 2012 at 11:08 am Reply

  Deilige bilder! Blir godt humør:) Og veldig fint kontor i innlegget under! Ha en finfin søndag, klem

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 11:32 am Reply

   Ikke sant! Skikkelige GLAD-bilder! Fortsatt fiiin dag!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Åshild

  March 11, 2012 at 11:28 am Reply

  Morsom ide.

  Både Pantone og RAL er kodesystemer for farger, men jeg sverger likevel til NCS (Natural Color System)der forteller kodene hvordan fargene virkelig ser ut.

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 11:38 am Reply

   Hei, Åshild! Enig med deg :) Jeg foretrekker også NCS-kosesystemet, enkelt å jobbe med! Har ingen erfaring med Pantone – bortsett fra at jeg blir inspirert av vakre bilder og følger med på det de gjør – men vi bestilte vinduer og dører fra Danmark, og de bruker RAL. Man måtte styre og ordne litt før man fikk det til å gå opp med eksisterende fargenyanser ;))

   Ha en fortsatt deilig søndag! Håper sola skinner hos deg også?

   KLEM KLEM

 • add site

  March 11, 2012 at 4:53 pm Reply

  Wow, this post is pleasant, my sister is analyzing such things,
  thus I am going to inform her.

 • Helga

  March 15, 2012 at 5:37 pm Reply

  Veldig stilige bilder, god idee!

Post a Comment