BRYLLUPSFESTEN
Interior, decorating, inspiration, life.
7087
post-template-default,single,single-post,postid-7087,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BRYLLUPSFESTEN

Vil dere bli med på fest?! Kun sort/hvittbilder denne gangen vel og merke;) Når klokka passerer midnatt, er ofte slike festlokaler særdeles dårlig opplyst, og når en ikke er så glad i å bruke blitz har nok bildene lett for å bli litt mørke og gule. Men i sort/hvitt blir de heldigvis noenlunde bloggbare allikevel;)


100 gjester
var samlet til fest!! Og for en fantastisk bryllupsfest det ble!! ... glede, smil, latter og tårer om hverandre og masse flott sang og musikk!!! Når 90% prosent av gjestene i salen enten kan synge eller spille går man liksom aldri tom for underholdningsbidrag;) Den ene etter den andre spratt opp på scenen! p.s. behøver jeg å si at festen varte leeeeenge? *smiler*

Eva brudens venninne fra Nederland, sang så vakkert! Hanne og Torsteins bidrag var både vakkert og underholdende, og veldig sjarmerende;)

De dyktige Whitneys-jentene. De sang denne sangen:

Henning sang den fiiine sangen I wanna go home

Tone Charlotte, Ola og Tor Jørgen. De to sistnevnte var forøvrig dagens toastmastere også de gjorde en utmerket jobb!

Hanne Krogh sang en nydelig sang på sin morsmålsdialekt.

… og brudeparet overrasket stort med å synge When I first saw you Alldeles nyyydelig!! En perfekt avslutning på en helt fantastisk dag!!!

No Comments

Post a Comment