A N E T T E S H U S . C O M

November 25, 2013 BORD TIL SALGS Posted In: Furnitures, Old treasures

IMG_9644

 

*sukk* jeg hadde ikke hjerte til å male det fine, runde “cafebordet” mitt – allikevel. Så da velger jeg å selge det i stedet, til noen som kanskje vil bli like glad i det som jeg har vært. Høyden kan reguleres, så bordet passer fint både på kjøkkenet og i stuen. Selger også arbeidsbordet mitt. Min snille pappa snekrer en lang arbeidsbenk til meg. Og to arbeidsbord har jeg dessverre ikke plass til … (solgt)

 

Du finner annonsen på Finn  - HER

 

 

Ha en fortsatt fin mandag!
KLEM

SIGNATUR

 

READ MORE ABOUT: Furnitures, Old treasures ,
2 Comments

  1. Marianne • November 26, 2013

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag! Reply


  2. Marianne • November 26, 2013

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag! Mvh Marianne Reply


Tusen takk for din kommentar!

Leave a Reply