ANETTESHUS.COM | BORD TIL SALGS
33298
single,single-post,postid-33298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.2,vc_responsive
IMG_9644

BORD TIL SALGS

IMG_9644

 

*sukk* jeg hadde ikke hjerte til å male det fine, runde “cafebordet” mitt – allikevel. Så da velger jeg å selge det i stedet, til noen som kanskje vil bli like glad i det som jeg har vært. Høyden kan reguleres, så bordet passer fint både på kjøkkenet og i stuen. Selger også arbeidsbordet mitt. Min snille pappa snekrer en lang arbeidsbenk til meg. Og to arbeidsbord har jeg dessverre ikke plass til … (solgt)

 

Du finner annonsen på Finn  - HER

 

 

Ha en fortsatt fin mandag!
KLEM

SIGNATUR

 

Tags:

2Comments

  • Marianne / 26 November 2013 9:20

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag!

  • Marianne / 26 November 2013 9:22

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag! Mvh Marianne

Leave a Comment

SPONSORS: