BORD TIL SALGS
Interior, decorating, inspiration, life.
33298
post-template-default,single,single-post,postid-33298,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BORD TIL SALGS

IMG_9644

 

*sukk* jeg hadde ikke hjerte til å male det fine, runde “cafebordet” mitt – allikevel. Så da velger jeg å selge det i stedet, til noen som kanskje vil bli like glad i det som jeg har vært. Høyden kan reguleres, så bordet passer fint både på kjøkkenet og i stuen. Selger også arbeidsbordet mitt. Min snille pappa snekrer en lang arbeidsbenk til meg. Og to arbeidsbord har jeg dessverre ikke plass til … (solgt)

 

Du finner annonsen på Finn  – HER

 

 

Ha en fortsatt fin mandag!
KLEM

SIGNATUR

 

Tags:
2 Comments
  • Marianne

    November 26, 2013 at 9:20 am Reply

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag!

  • Marianne

    November 26, 2013 at 9:22 am Reply

    God morgen! Nydelig bord, akkurat hva jeg vil ha:) synd det er sånn avstand, bor på finn for å finne et rundt bord til stua jeg maler og nå, lakker gulv på. Skal ha tre howardsifaer i u, og med rundt bord i midten. Husker jeg leste da du kjøpte det, hadde planer om ileggsplata men dere kjørte hjem, du høy på livet og ideen:)) herlig! Ha en fin dag! Mvh Marianne

Post a Comment