BLÅTT ER HOT!
Interior, decorating, inspiration, life.
48091
post-template-default,single,single-post,postid-48091,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BLÅTT ER HOT!

//sponset innhold
1

 

 

Hvite vegger, hvite møbler, hvite detaljer. I nærmere ti år har hvitt vært en viktig “farge” i norske hjem. Men skal vi tro ekspertene er jammen denne trenden nå på retur. Og godt er det;) Jeg ble spurt av ELLOS om jeg ville vise noen favoritter fra sesongens interiørkolleksjon, og det kan jeg selvfølgelig! Det ble noen BLÅ favoritter. For blått er hot denne våren! Hadde det ikke vært for at jeg nettopp har somlet meg til å male veggene grå, skulle jeg malt en vegg eller to blå! Hvem vet, kanskje jeg får det over meg om en stund;))

 

 

 

6

 

Blått er nydelig sammen med varme nøytraler og gylne nyanser. Om man ikke våger seg ut på de helt store fargeeventyrene, kan man jo velge en lysere blånyanse eller satse på noen blå detaljer. Det er litt mindre skummelt med fargerike tekstiler, lysestaker, vaser og andre dekorelementer. Jeg ønsker meg myke materialer som lin og velur i sofaen denne våren. Gjerne blå. Og med spennende mønster! Under finner du noen av mine favoritter …

 

 

KOLLASJ-bla-ellos-anetteshus

du finner alle favorittene hos ellos.no

 

 

 

 

Fant du en favoritt?
Ha en fortsatt riktig fin lørdags kveld!
KLEM
ANETTE

 

 

 

4 Comments
 • Beate Hemsborg

  February 28, 2016 at 4:41 pm Reply

  Elsker blått <3
  Kjøpte blåsvart lin-sengetøy på Ellos for en stund tilbake, og det er bare sååå fint og deilig. MEN det støver noe voldsomt.

  Nyt søndagen

  Klem

 • Torild

  March 9, 2016 at 6:32 pm Reply

  Hei!
  Hvor er sengetøyet på det øverste bildet fra?
  Torild

  • Torild

   March 9, 2016 at 6:33 pm Reply

   Jeg mente faktisk bilde nr to. Surrehode :P

Post a Comment