Å BEGYNNE PÅ NYTT
Interior, decorating, inspiration, life.
42653
post-template-default,single,single-post,postid-42653,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Å BEGYNNE PÅ NYTT

 

spisebord-inspiration-bolig-TtM1ytP8uGwY5M3P-7XvVQ

 

Jeg blir mer og mer fan av det enkle, rene uttrykket. Hadde vi bygd hus i dag, hadde nok kanskje noe av panelet på veggen måtte vike. Hmmm. Kanskje kjøkkeninnredningen også?

 

kokken-boligreportage-krgSlYnZCxEf31v1ZPTbPAsovevaerelse-inspiration-bolig-36b_PYA-03n0-k1lVlZZvQ stue-bolig-inspiration-gOgfLNGf5ger6niGkiQjJg terrasse-kokkenalrum-inspiration-bolig-bCrrCfUenaiONVZrFu3C9g

foto: boligmagasinet

.

Men selv om det noen ganger frister å ‘begynne helt på nytt’  – med blanke ark, hammer og spiker – lar jo ikke det seg gjøre i tide og utide. Heldigvis kanskje;) Det er ikke slik at jeg ikke trives med hvordan vi har det nå. Jeg elsker det hjemmet vi har skapt sammen! Det er nok mest fordi jeg er så hekta på den “byggeplanleggingsdelen” – ja, hele den kreative prosessen! Og så er det jo lov å bli inspirert. Tror jammen jeg må rydde litt i hyller, skuffer og skap igjen. Å kvitte seg med ting man hverken har sett eller brukt på mange år, burde man gjøre oftere. Litt “vårrydding” føles alltid befriende :)

.

.

Hva er du mest fornøyd med i heimen?
…  hmm, jeg må nok svare lyset.
KLEM
ANETTE

.

 

10 Comments
 • LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan

  April 25, 2015 at 11:40 am Reply

  haha, vilket sammanträffande!!
  Jag har gnagt på detsamma i det sista… Nu har vi ju väldigt avskalat snudd på minimalistiskt i alla uppehållsrum, bortsett ifrån köket.
  Så igår satt jag & försökte sälja in ett front byte på köket, att ta ner överskåpen & flislegge hela väggarna runt köks inredningen.
  Jag tror många hade gjort mye för att få ansiktsuttrycket till maken på bild, hahaha
  Insåg till mitt eget bästa att jag får la den tanken ligga i några år till, även om jag vet att det hade blivit perfekt om vi “bara” gjorde lite si & så.

  Visst är det underbart att drömma :))

  Njut helgen finaste

  • ANETTESHUS

   April 25, 2015 at 2:37 pm Reply

   Hihi. Ja, ikke sant! Sånn er jeg også. Trøster meg med at vi tross alt var litt “forut for vår tid”, da vi tengnet kjøkkenet; ingen overskap og rette enkle linjer på peis osv. Dessuten er det jo aldri feil med et klassisk kjøkken ;)) Tror jeg kommer til å like det veldig godt om noen år også … selv om jeg mistenker at jeg kaaaanskje innen den tid har malt noen vegger og byttet en front eller to!?!? Haha.

   ps. dere har jo fått det så lekkert!!! Flinkis ;)

   Fortsatt fin helg til deg også, fine!
   STOR KLEM

 • beate

  April 25, 2015 at 12:08 pm Reply

  Panel ja… vi har kilometer med malt panel her i huset. Drømmer litt om slette vegger jeg og ;) Har også et parkettgulv som jeg synes blir gulere og gulere…
  Men mye å være glad for også selvfølgelig!

  god helg

  klem

  • ANETTESHUS

   April 25, 2015 at 2:43 pm Reply

   Hei, Beate! Ja, kjære vene du har et kjempeflott hjem! Men kjenner meg igjen ;D Panel er fint. Men OVERALT?! Haha. Vi har slette vegger kun i stua, og hvite vegger er jo alltid fint (selv om jeg mistenker at mange vil ha det hvitt “overalt” fordi det gjør seg best på bilder – instagrameffekten;))) … men altså, veggene skal tapetseres snart. Gøy med noe nytt. Og jeg er sugen på litt farge. Tapeten kan jeg jo alltids bytte ut når jeg blir lei.

   ps. kan anbeafale å slipe og olje gule gulv, vi ble veldig fornøyde …

   Ha en fin helg!!
   KLEM KLEM

 • Anine

  April 25, 2015 at 12:25 pm Reply

  Hei du. Har tenkt tanken selv, til og med vært på visning på et hus her på Konglungen. ? Men vi får gjøre det beste ut av det vi har, er jo ikke så værst. Eller hva? Huset ditt er nydelig! Og du, lag garasjesalg. Jeg solgte unna for 18 000 forrige helg. ? Godt å bli kvitt litt stæsj, hadde hopet seg opp kan du si. God lørdag! Klem A

  • ANETTESHUS

   April 25, 2015 at 2:48 pm Reply

   Hei, Anine! Ja, typisk meg også … jeg følger alltid med på boligannonsene;)) Du har jo et kjempenydelig hjem, Anine – klart du skal være fornøyd!! (ps. vi bygde jo nesten samtidig, og hadde en del kontakt i underveis, så synes på sett og vis vi har bygd bitte litt sammen;D

   Hmmm. Takk for tips! Skal vurdere garasjesalg. Det frister:) Hvis ikke blir det Fretex, tenker jeg.

   Fortsatt fin lørdag!
   KLEM
   ANETTE

 • Ingeborg

  June 20, 2015 at 8:38 am Reply

  Hei! Vet du hvor vinholderen er fra?:)

  • ANETTESHUS

   June 20, 2015 at 12:21 pm Reply

   Hmmm. Oj, det vet jeg ikke dessverre. Det er kult! Kanskje man kunne lage noe lignende selv? Litt gammelt treverk + hullsag ?

   Ha en fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Daniela

  July 7, 2015 at 1:36 pm Reply

  Even though I cannot understand a thing in norwegian, the pictures talk for themselves. And the last one invites you to dream to a long lasting summer.  I would say that a simple colorful rug would be more than perfect to add the flavor and make the picture complete. Just imagine one of these colorful rugs http://feltballrug.com/inspiration right next to the table on the terrace. Thanks for sharing this post with us, you really made my day!

 • Bente Svennes

  May 20, 2016 at 10:59 pm Reply

  Hei
  Hvor har du kjøpt det lekre spisebordet ?

Post a Comment