ÅRETS JULETREFOT …
Interior, decorating, inspiration, life.
6716
post-template-default,single,single-post,postid-6716,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ÅRETS JULETREFOT …

Slik ser årets juletrefot ut. Det ble fint, ikke sant?! (p.s. jeg slettet det gamle innlegget p.g.a. utrooolig dårlig bilde, hi-hi;)


Da min kjære
, som sagt, gikk til innkjøp av en veldig praktisk, men mindre pen juletrefot i grønn plastikk, måtte jeg tenke kjapt og kreativt;) Heldigvis passet foten helt perfekt oppi min superfine og sjarmerende fruktkasse! Litt utradisjonell kanskje?! Men jeg synes definitivt årets juletrefot er den vakreste vi noen gang har hatt! Jeg er fornøyd:))

Treet er selvhugget i år. Koselig:) Ikke noe Disney-tre kanskje ... men jeg elsker det!! I kveld har treet fått pynt også. Bilder kommer. (p.s. Det går fin-fint å vanne treet når det står i kassen, Rachel;)

Skjønne italienske Sarah/Shabby Chic Interiors skriver litt om bloggen min i dag; ta gjerne en titt – Natale in Norvegia

Klem klem

No Comments

Post a Comment