ÅRETS FARGE 2014 : BLÅGRØNT
Interior, decorating, inspiration, life.
33339
post-template-default,single,single-post,postid-33339,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ÅRETS FARGE 2014 : BLÅGRØNT

1

 

 

FARGERIKE har kåret årets farge 2014 for det norske markedet. Og hurra, blågrønt it is ! Blågrønt er kombinasjonen av nordmenns to favorittfarger; blått og grønt. Fargen kommer i en mengde nyanser, fra bleke akvamarinnyanser, til kraftig og mørk petroleum. Alle nyansene er hentet fra norsk natur, og passer utmerket til de nordlige lysforholdene. Fordelen med fargen er at den kan kombineres med bortimot alle andre farger, skaper en atmosfære som du ikke får til med de klassiske nøytrale, og er utrolig enkel å lykkes med.

 

… jeg har lenge tenkt å male et eller annet med BØLGESKVULP, den blågrønne nyansen i fargekolleksjonen min. Vel, nå fikk jeg i alle fall inspirasjon til å gjøre nettopp det:) Kanskje de gamle stolene på hytta?

 

HVA SYNES DU OM FARGEN?

SIGNATUR

 

 

 

 

 

Klikk HER for å bla i fargekartet, eller besøk din nærmeste Fargerikebutikk for å ta med deg et gratis fargekart eller en prøveboks hjem.

1 Comment
 • tre engler interiør

  November 26, 2013 at 5:37 pm Reply

  Ja, dette hørte jeg på godmorgen Norge i dag:)
  Det er en nydelig farge som går til masse:)
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

Post a Comment