ANETTE PÅ LEIR;)
Interior, decorating, inspiration, life.
7553
post-template-default,single,single-post,postid-7553,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ANETTE PÅ LEIR;)

Hjelpe meg?! Her sitter jeg da. I fellesstuen på SSE. I grå kosedress. Og blogger;) Jeg kan ikke akkurat si at førsteinntrykket var utelukkende positivt … Når du trår inn over dørstokken til Post1 starter nemlig en reise tilbake i tid. Denne brakkelignende bygningen er neppe blitt pusset opp veldig mange ganger i løpet av de siste 40 årene … Gullampene i taket er et syn for øyet, kan jeg love dere *smiler* Jovisst har de prøvd å “piffe opp” interiøret litt med noen grå sofaer (?!), men det hjelper jo sååå lite når den avskallede malingen på veggene, det grelle gulvbelegget og det overdimensjonerte sprinkelanlegget i taket stjeler all oppmerksomheten!? Huff, dette var triste greier, jenter … Definitivt noe for NIB-akutten;)

Det verste er likevel de enkle “sanitære ordningene” på huset … For ei som aldri har vært noen super-fan av kollektivliv og sommerleire – rett og slett av den enkle grunn at fellesdoer, fellesrom og fellesmåltider aldri har vært “min greie” – blir det en utfordring å skulle dele do og dusj med en rekke ukjente mennesker … En får jo ikke låst døren til toalettet en gang?! Her finnes hverken nøkler eller låser. Bare et enkelt skilt på døren; ledig – opptatt. Her må man med andre ord bare stole på at folk venter høflig ute på gangen når skiltet viser opptatt. Hvis ikke er man ille ute!! Huff, dette er jo verre enn leir!? Akk og ve. Jeg må rett og slett bare lære meg å tisse i lysets hastighet!!!

Foto: AnettesHus

For ordens skyld; personalet her er fantastisk hyggelige:) Jeg har kun blitt møtt med vennlighet og varme smil … Og rommet mitt ser faktisk hakket bedre ut enn fellesrommene, selv om det mangler både do og dusj:( Nei, huff – jeg mååå prøve å fokusere på det positive:) Vær positiv, Anette!! Positiv!!! Jeg er en ooooptiiiimist!

Ha en fin kveld, jenter!

Klem klem

65 Comments
 • MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne

  February 16, 2010 at 4:14 pm Reply

  uff då høyrest ikkje akkurat lukseriøst ut!
  Du får fokusere på koffor du er der og gjere det beste utav det!! Håpe maten er ok om ikkje anna☺

  Klem M ♥

 • Line fra huset på landet

  February 16, 2010 at 4:25 pm Reply

  Huff da:( Det høres IKKE bra ut!! Ikke lås på do engang ?? Stakkars. Godt det er for en svært kort periode av livet ditt da! (prøver å se det positive i det her jeg også…sympati, sympati).
  Synes å huske at kiosken på Riksen har en masse herlig utvalg av alskens interiørblader da. Det hjelper litt. For stakkars..du får vel ikke så mye inspirasjon til å blogge.Hehe. Ellers er det et flygel nede på barnevadelingen…vet ikke om det er langt unna deg,men. Da kan du jo splle litt for de andre "insatte". Alt hjelper. Forfedelig kjedelig sånne opphold altså!!

  Ellers,fortsatt lykke ti!!
  Klem, Line

 • Elisabeth, innerst i veien

  February 16, 2010 at 4:26 pm Reply

  Hei. Mannen min var innlagt for noen år siden og måtte forholde seg til en slik do uten låsemulgheter (jeg antar det er i tilfelle pasienter plutselig trenger hjelp der inne og de ikke har brekkjern som en del av det obligatorske utstyret på sykehusavdelingen). Han satt der inne med ledninger koblet til brystet med direkte kontakt til personalet som overvåket hjertet hans. Så slet han løs noen ledninger og ble veldig stressa, trodde sykepl. skulle komme rusende til med hjertestarter. Det kom ingen og det er jeg litt usikker på om vi skal tolke positivt…hmm. Uansett, mannen fikk gjøre seg ferdig uavbrutt.
  Lykke til!

 • Lene Christins Interiør

  February 16, 2010 at 4:39 pm Reply

  Hei Anette..
  Jeg er så enig med deg.. Jeg jobber i helsevesenet selv å vet hvordan det er… Når jeg selv er pasient opplever jeg ofte dårlig service og pleiere som oppfører seg som om de nærmest hater jobben sin.. Ofte vet de ikke hva de driver med… Uff.. Men en sjelden gang når jeg får god service er jeg opptatt at de får vite det… Når jeg selv får positive tilbakemld på jobb kjenner jeg at jeg vokser… å det betyr så mye for meg…
  Selv om vi er interiørfrelst, får du tenke på at pleierene som jobber der er hyggelige, de finns ikke overalt.. Har du opplevd det motsatte, betyr ikke innredningen så mye…
  Jeg også hater sånne fellesdoer og dusjer og spesielt når det ikke er lås på de, men utifra hva jeg leser og hvilken avdeling du er på så skjønner jeg det…
  Krysser fingrene for deg og at du får være alene inne på do.. ;O)

  Lykke til
  Klem LC♥

 • FruLisa

  February 16, 2010 at 4:47 pm Reply

  Huff….minner meg om da jeg ble flyttet til barsel (fra Pasienthotelet på Ullevål..) etter jeg hadde født Sofie – skiltet på døra – og da man akkurat har født er man veldig klar for å være veldig alene på do…

  Håper det går bra med deg selv om du "mangler" do & dusj..

  Varm klem

 • Lenemora

  February 16, 2010 at 5:07 pm Reply

  Ønsker deg såå lykke til, sykehusopphold kan være kjedelig, men så lenge det er for en hensikt og man har håp om å bli bedre eller bra! Så motiverer det….dessuten treffer man mange mennesker og det er jo alltid spennende!
  Hvis jeg ikke husker feil, så lengtet jeg hjem til min egen seng etter 10 min. i sykehus-senga….ja, ja vi er nok mange her som føler med deg og vil oppmuntre deg gjennom de dagene som følger!

  Klem Lenemora

 • Snøstorm

  February 16, 2010 at 5:38 pm Reply

  Jaha der kjenner jeg meg igjen. Jeg fikk rent av designshokk når jeg kom inn på nye Ahus. Var jo vant til det gamle sykehuset. Vi var fire på rom når jeg fødte barna og det var laangt å gå til bad og toalett. På det nye sykehuset hadde jeg enerom med eget bad. Fikk litt hotellfølelsen egentlig. :)

  Gjør det beste ut av det og slapp av. Fint at du kan blogge da. Sist jeg var på sykehus synes jeg det var veldig fint å ha med laptop. :)

 • Kristin

  February 16, 2010 at 6:04 pm Reply

  Der er du kommet på plass ja!!
  Går sikkert bedre etter hvert…
  Nok en gang, lykke til :-D

  Kristin

 • Anonymous

  February 16, 2010 at 6:35 pm Reply

  Hei Anette.
  Jeg er en av de mange som stadig er inne på bloggen din for å få litt positiv inspirasjon uten å legge igjen spor.
  Dine opplevelser på sykehuset er nok kjent også for meg. Håper alt går bra med deg der inne og gled deg til du er hjemme i ditt vakre hus igjen. Tenker nok at det vil bli satt ekstra stor pris på da. Lykke til!
  Hilsen Siri

 • charm design

  February 16, 2010 at 6:43 pm Reply

  Kan tenke meg du klør i fingrene etter å få "fresjet" opp stedet litt ja.
  Er synd at sånne steder er så deprimerende,skulle vært friske glade farger da er jeg helt sikker på at mann hadde blitt mye fortere frisk igjen.
  Ønsker deg masse masse lykke til med behandlingen ,og jeg krysser fingrene for at du skal få en mye lettere og friskere hverdag sammen med guttene dine.Stor klem fra meg

 • victoria (huset i byen)

  February 16, 2010 at 6:56 pm Reply

  Nei ikke alltid luksus på sykehusene nei…. Skjønner godt du ikke likte tanken på at det ike er lås, heller ikke noe kollektiv menneske…. Men godt du prøver å se det posetivet i det….
  Hold motet oppe….
  God klem victoria

 • elinAnita (eddas)

  February 16, 2010 at 7:06 pm Reply

  De er nu bra du kan se det humoristiske i det:)
  Godt du tok med deg laptoppen tenker jeg:)
  Lykke til….
  klemmer

 • Lille Persille

  February 16, 2010 at 7:11 pm Reply

  Godt du fokuserer på de positive tingene! Vil nok hjelpe deg gjennom oppholdet:) (Og tenk på de koselige damene som jobber der hver dag og fortsatt er smilende!)..

 • Mona Christin

  February 16, 2010 at 7:12 pm Reply

  Hei.

  Tenk, du blogger selv fra sykehuset. Bra jobba, Anette.
  Håper oppholdet ditt blir så bra som mulig.

  Klem fra Mona C♥

 • Siris Hjem

  February 16, 2010 at 7:15 pm Reply

  Hei Anette!

  Høres ikke ut som om du er kommet til design-heaven akkkurat!!! hehe….Det stod nok ikke i høyest på lista når sykehusene ble bygd at de faktisk skulle SE bra ut!!
  Lenge leve funksjonalismen!! (eller vi kan late som i alle fall) ikke sikkert det er så funksjonellt engang. Bare stygt og ekkelt.

  Jeg er heldig og jobber som sykepleier på en avd som kun har enkelt rom med tv og eget bad. Det er vel unødvendig å si at pasientene trives hos oss ;DD

  Får satse på at oppholdet ditt går lettere når kultursjokket har lagt seg ;D
  Lykke til videre.'
  Klem Siri

 • Elin / Draumesidene

  February 16, 2010 at 7:18 pm Reply

  … jeg vet det går bra til sist! :)

  Klem E.

 • ANETTESHUS

  February 16, 2010 at 7:22 pm Reply

  Hei, Line fra huset på landet.

  Jeg er ikke på selve Rikshospitalet. Om det bare hadde vært så vel;) Jeg er på SSE i Sandvika, en underavdelig av Riksen. En stund siden de pusset opp disse bygningene, for å si det slik;)

  Klem klem

 • sylvia

  February 16, 2010 at 7:26 pm Reply

  neimen huff da,
  trodde igår at du var på selve riksenmdet nye,da er det ikke rart at de ikke har internett kafe osv.
  bare det er flinke leger så.det er det du må fokusere på.
  ønsker deg lykke til.
  klem fra sylvia

 • Bygatan

  February 16, 2010 at 7:50 pm Reply

  Hej Anette!

  Skönt att höra att du trots allt känner dig positiv!

  Toalettskyltarna var ju lite roliga, hoppas bara ala respekterar vad det står, kan ju som sagt kännas stressande.

  Sköt om dig! Kram Lena

 • Villa von Krogh

  February 16, 2010 at 7:53 pm Reply

  Hei Anette.

  Det er da godt du har med kosedress da! :) Sykehus er ikke kjent for å være stilig, ei heller hjemmekoselig.

  Du får sikkert med deg fruene! Stå på! :)

  Klem fra meg

 • Ingunn

  February 16, 2010 at 8:01 pm Reply

  En underavdeling til RHH – det forklarer de stusselige fysiske omgivelsene.

  Ønsker deg lykke til og skjønner at det er stoooor overgang fra nytt hus og kjente folk du er glad i – til fremmede på et slitent.

  Tenk på at vi følger med deg Anette. Og veldig godt å lese at menneskene er ok. Det er jo det viktigste nå. Samt bli bra.

  Klem og hold ut fra meg

 • Line fra huset på landet

  February 16, 2010 at 8:01 pm Reply

  Hei Anette:) Tusen takk for koselige hilsener!
  Ok, så du er i Sandvika. Det høres virkelig ikke vakkert ut der. Men kanskje du får noen blomster snart som an pynte opp og glede litt da ivertfall :)

  Klem,Line

 • Théa & Linnéa

  February 16, 2010 at 8:06 pm Reply

  Hej!
  Hujedamej, det lät mindre kul. Tur att det inte är miljön alena som du ska bli frisk av. Bättre skyltar på toa än där jag senast var, där var det pappskyltar som hängde i ett snöre som man skulle vända på. Men det räckte med att man stängde dörren lite för fort eller att någon gick för fort förbi för att den skulle vända sig själv…
  Håller tummarna för dig på ALLA sätt…
  /Karin

 • A K

  February 16, 2010 at 8:17 pm Reply

  Husker jeg gråt mine tapre tårer over elendige fasiliteter på sykehuset da vi ble der i tøffe dager etter fødsel. De som jobber der er engler som virkelig er lei seg for å ikke kunne tilby bedre forhold for pasientene.

  Håper du får et fint opphold ift til helsa og grunnen til at du er der og at du hjemme igjen i de koselige omgivelsene dine før du vet ordet av det ;)

  God bedringsklem fra Ann K

 • Hem och Lycka

  February 16, 2010 at 8:19 pm Reply

  Beundrar dig som skriver så humoristiskt och härligt trots att du snart ska opereras. Hoppas att det går fint för dig!

  Varma kramar, Mia

 • NL

  February 16, 2010 at 8:26 pm Reply

  Hei,
  tror du kommer langt med å fokusere på det positive i en slik situasjon. All mulig lykke til på sykehuset.

  NL

 • Monja

  February 16, 2010 at 8:40 pm Reply

  Hei..kjære deg,..har selv vært på statens senter for eplepsi..som besøkende…og det er jo noen år siden nå…det var ikke så pent der da heller;) men hovedsaken er at menneskene som jobber der er gode,godt du kan bekrefte at de er det:)

  Ønsker deg masse lykke til…det kommer nok til å gå så fint…

  ps..tror du og jeg kommer fra samme by…:)så da er du jo ikke så langt hjemmefra..så tenker nok du vil få masse besøk av familien din:)det hjelper nok på…fortsatt god kveld.

 • Anita S Home and Wine

  February 16, 2010 at 8:41 pm Reply

  Hei Anette
  Du pynter nok opp fellesstua med joggedressen skal du se… Fint at du får være på nett og ha kontakt med verden da.. Du får prøve å tenke på at det alltid er noen som har det værre…( dårlig trøst.. )
  Kjenner at panikken spredte seg i meg med tanke på å ikke kunne låse dørerne til wc engang…Så fort som tiden flyr så er du hjemme før du aner det. Klem Anita S

 • Myhome

  February 16, 2010 at 8:47 pm Reply

  Hei Anette!
  Uff, det høres ikke koselig ut…
  Det er sikkert en viktig grunn til at det ikke er lås på toalettene, men det kan nok føre til endel obstipasjonsproblemer hos mange, det ville jeg iallefall fått..
  Håper du klarer å ha fokus på det positive i dagene fremover:)
  Dette skal gå bra!!
  Klem Anita

 • Jannicke

  February 16, 2010 at 8:50 pm Reply

  Ja, Anette…
  Hold fast ved det positive…

  Positivt nytt hos meg i kveld :o)

  Klem J.

 • Anonymous

  February 16, 2010 at 8:52 pm Reply

  Trenger du snekker http://www.ValvedBygg.no

 • Lilla Blanka

  February 16, 2010 at 8:55 pm Reply

  Hej goa Anette!

  Det kommer gå fint med operationen, det är jag säker på..! Din härliga positiva inställning märks tydligt även om sjukhus kanske inte är de lyxigaste eller trevligaste ställena =)
  Och det är bra med humor och optimism!

  Lustiga skyltar, hihi, jag jag kan nästan tycka att det är så fult att det blir coolt med de där gamla omoderna sakerna på sjukhusen.

  Kraaaaam och stort lycka till!
  Mia

  Ps du är lika tokig som jag. Jag låg på sjukhuset förra året med gallsten och mobilbloggade, hihi

 • K.Ketils

  February 16, 2010 at 9:03 pm Reply

  wish you a good treatment in the hospital. greeting Kristin K.

 • Millygarden

  February 16, 2010 at 9:17 pm Reply

  Hej Anette,

  Självklart håller jag kotavaln åt dig till du är hemma igen! Krya på dig och ladda dina batterier så mycket du kan så ska du se att du snart är hemma igen i ditt fina hus.

  Krya på dig!
  kram Marina

 • Beate

  February 16, 2010 at 9:29 pm Reply

  hi,hi anette! det er godt å høre at du er i godt humør! sikker på at du er en herlig fageklatt selv i din grå kosedress…

  klem beate

 • mi-rachel

  February 16, 2010 at 9:33 pm Reply

  jeg har aldri heller vært fan av leir. heier på deg!

 • Herfra Til Evigheten

  February 16, 2010 at 9:41 pm Reply

  God kveld!

  Du har virkelig en vakker blogg!

  Klem;)

 • Anneli

  February 16, 2010 at 9:41 pm Reply

  Godt å høre at du er positiv :)
  Krysser fingrene for deg!
  Klem fra Anneli <3

 • Kristine

  February 16, 2010 at 9:51 pm Reply

  Huff det med å dele bad med andre…..forstår jeg godt at du har problemer med!
  Men godt å se du prøver å være positiv! Stå på!

  Klem Kristine

 • Ellen - Charmerende gjenbruk

  February 16, 2010 at 9:59 pm Reply

  Hei Anette
  Håper det går bra for deg på sykehuset,og at du snart er online igjen.
  God uke til deg!
  Klem….Ellen

 • Sjarmerende GJENBRUK

  February 16, 2010 at 10:25 pm Reply

  Blomster til deg på bloggen min!
  Take care. Klem fra Hanna

 • Tino

  February 16, 2010 at 10:27 pm Reply

  Hold fast ved det positive. Sender deg gode tanker, og ønsker deg lykke til.
  Klem T

 • Dronning Maud

  February 16, 2010 at 10:33 pm Reply

  Lykke til!!!!!:)

 • Fru Ruud

  February 16, 2010 at 11:04 pm Reply

  Uff uff, synes i alle fall sånne plasser kunne hatt bad til hvert av rommene… Opplevelsen i seg selv er ille nok om ikke en i tillegg skal måtte tenke på at noen kommer inn å forstyrrer midt i det fornødne…
  Håper det går bra for deg ellers!!
  Tenker på deg!!
  Klem Annette

 • solveig

  February 16, 2010 at 11:23 pm Reply

  hahahah!!! nå måtte jeg le ;DD-akkurat sånn sjokk fikk jeg og når jeg kom dit andre gang,hehe ;D du er på voksenavd? triste saker det med doen…men vent til du ikke får gå ute uten følge, hehe.. men du venner deg til det, til slutt spøker dere om det, alle er i samme båt, husk ;) husker eldste sønnen min, ville skrive seg ut første gangen han var der, han syns det var skummelt, (hummre) lykke til, jeg heier på deg ;))

 • Shabby Charm

  February 16, 2010 at 11:37 pm Reply

  Det er jenta med rett innstilling det. Tenker på deg og ønsker deg masse lykke til!!!! Det er jammen rart at de ikke er litt mer besvisst på hygge og varme på disse stedene..Du får gi de noen gode tips mens du er der.

  Mange varme klemmer fra Maia

 • Hege

  February 16, 2010 at 11:53 pm Reply

  Usj, da er vi ganske så like der – likte meg heller ikke på leir..:-)
  MEN:Tenker på deg, masse lykke til!
  Sov godt, klem Hege.

 • alice

  February 17, 2010 at 1:00 am Reply

  Oh Anette,
  You are being very brave! Just know you will learn a new skill. Fast peeing!! Maybe a new sport!lol. Seriously I will keep you in my prayers. Take care my blog buddy.
  smiles, alice

 • ♥ Linnie ♥

  February 17, 2010 at 1:11 am Reply

  Hei Anette :)

  Må bare påpeke at du har et nydelig navn, eldsta mi heter det samme – bare med 2 n-er ;)

  Tror du og jeg er litt like på dette området med felles bad, felles toaletter og felles måltider med mange folk man ikke kjenner.

  Dette med manglende lås på toalettet skjønner jeg du sliter litt med, jeg hadde fått noia, hehe :) Sikkert dratt med meg trillekofferten på do hver gang, og satt foran døra ;-P

  Nei, dette går sikkert bra det Anette.
  Når bare personalet er hyggelige og imøtekommende, så går det meste utrolig bra.
  Har selv bodd på sykehus med eldsta i ett og et halvt år i strekk, og dersom personalet ikke var særlig hyggelige, så hjalp det ikke med mer moderne omgivelser heller :)

  Du får prøve å tenke at etter dette oppholdet, så får du et lettere liv. Får krysse fingre og tær og satse på det :)
  I tillegg har du mange her i bloggeverdenen som tenker på deg, og ønsker deg det aller beste – i tillegg til familie og venner in real vil jeg tro :)

  Synes du er tøff som er litt åpen om dette jeg :)

  Jeg skal sende gode tanker din vei, og håpe at oppholdet ditt blir så bra som mulig.

  Mange klemmer fra Mosjøen :)

 • lambi

  February 17, 2010 at 4:00 am Reply

  It's only first impressive, believe me :) Everyone in such situation is scared, but I think you don't have to reason to be panic…you are strong woman, I wish you the best ! Friend from Poland :)

 • weisser traum

  February 17, 2010 at 6:40 am Reply

  liebe annette ich wünsche dir dass die aerzte die weisheit von gott bekommen und dir helfen können. ich verstehe nicht alles aber kann dir sooooooo gut nachfühlen. wünsche dir und deinen lieben einen gesegneten tag. sei ganz lieb umarmt grüässli daniela

 • Minka

  February 17, 2010 at 8:38 am Reply

  Oii, dette hørtes fælt ut..Gode tanker går til deg i disse dager..Måtte oppholdet bli som så bra som mulig..Klems..

 • Jannicke

  February 17, 2010 at 8:40 am Reply

  ..bare innom med en klem på morgenkvisten. Håper du har sovet godt i natt…
  Klem J.

 • charm design

  February 17, 2010 at 9:15 am Reply

  Du har litt rett idet.Jeg malte skapet uten slitte kanter.
  Ble mye flottere.
  Men du som har så mye hvitt kan det hende bordet blir finest i det.Mal det hvitt nå så kan du jo forandre det til vinteren igjen,hvis du føler for det.Det var jo som du skrev at det er lettere å forandre ett bord fra hvitt til sort.Nå som du kommer hjem igjen med masse ny og frisk energi,er det jo ikke noe problem for deg å bytte farge på et bord.

 • Camilla A

  February 17, 2010 at 10:59 am Reply

  Hei Anette!
  Takk for en kjempefin blogg! Veldig inspirerende! Så håper jeg at det blir et vellykket sykehusopphold selv om interiøret er trist:-)

  Klem Camilla

 • Elin

  February 17, 2010 at 11:11 am Reply

  Huff…det hadde ikke blitt mange turer på do for min del hvertfall…for jeg MÅ nemlig ha døra lukket og låst..;)
  Du får lukke øynene for det grelle rundt deg og dukke inn i den vakre bloggverdnen!!!
  Masse lykke til…!!
  Klem Elin

 • Bine Beldecor

  February 17, 2010 at 11:18 am Reply

  Dear Anette,
  I know this all so good and I know what you mean…. But try to look forward when you can go into your lovely home… All the best for you
  Many warm hugs
  Bine

 • Garberg Design

  February 17, 2010 at 11:37 am Reply

  Jeg ønsker deg masse lykke til!Dette går bra, stå på:)Jeg er alltid innom bloggen din og leser, det er inspirerende.

 • Anonymous

  February 17, 2010 at 11:39 am Reply

  Ønsker deg all mulig lykke til med det du skal gjennom!! Du virker som en tøff dame er flink å tenke positivt.
  Men jeg synes det høres litt rart ut når du seier at du missliker det å skulle spise sammen med andre? Forstår jo at det er strevsomt å miste mye av sitt privatliv, men selv tenker jeg på alle de menneskene som blir innlagt over lengre tidsrom og derfor må ha det slik i lange perioder. Jeg har selv vært innlagt flere ganger sammen med barna mine som har vært syke, og synes at felles dusjer, felles toalett og felles spiserom går helt fint for en periode. Og det er klart at grønt og oranse på veggene er lite oppkvikkende, men for meg er det viktige at man får god medisinsk behandling. Og det synes jeg at man virkelig får i helse-Norge.Ikke minst er det fint at alle har rett på den samme kvaliteten på behandlingen, uansett sosial staus og inntekt. Da betyr det mindre hvor pene omgivelsene er og om man må se på andre mens man spiser, synes jeg iallefall.- Også setter man ekstra pris på å komme hjem i vante og pene omgivelser!
  Ønsker deg lykke til videre! _ kristin

 • Vita verandan

  February 17, 2010 at 12:14 pm Reply

  Hej!
  Vilken superhärlig blogg med myycket inspiration, ska tassa runt lite…
  Kram anna

 • Anonymous

  February 17, 2010 at 2:29 pm Reply

  Trist med stygge omgivelser, men det viktigste er at personalet er hyggelig – tenk hvis det var omvendt. Det er lett for å tenke negativt når man står foran vanskelige ting i livet. Men bak skyene er himmelen alltid blå. Tenk hvor kjekt det blir å gå våren i møte og være frisk. Du har mye å se frem til. Lykke til med operasjonen! Når den er over blir du så lettet og glad. Og du får andre ting å fokusere på. :-))

  Klem Bente M.

 • Franciskas Vakre Verden

  February 17, 2010 at 7:19 pm Reply

  Hei Anette

  Flott at du velger å være åpen! Er sikker på at du er en stor inspirasjon for mange. :-)

  Alle har jo sitt å slite med, vi har godt av å se at vi ikke er alene.

  Jeg har endelig fått laget en blogg. Hyggelig hvis du har lyst til å ta en titt innom.

  Har akkurat lagt ut en giveaway, hyggelig hvis du har lyst til å være med. Skal legge meg til som følger hos deg.

  Lykke, lykke til! Vi er mange som krysser fingre.

  :-)

 • Merete

  February 18, 2010 at 10:08 am Reply

  Huff, ja det er helse Norge i et nøtteskall:( Bør ikke være sånn, men sånn er det når man sparer seg til fant…
  Godt at personale er hyggelige:)

  Kos deg så godt du kan:)

  Klem, Merete

 • Sandoren og Blåsten

  February 18, 2010 at 10:02 pm Reply

  Hei!
  Første besøk på bloggen din, den er jo bare så fin!

  Beskrivelsen din fra SSE kjenner jeg meg godt igjen i. Fikk en liten mimrestund jeg nå. Har vært der flere ganger i dager med utredninger og før/etter operasjon som "pårørende". Aldri har jeg vært et sted hvor tiden gikk saktere, men det var jo lenge før vi visste om blogglandia da!

  Også var det veldig deilig med turer ned til Sandvika sentrum husker jeg.

  Ønsker deg alt godt og lykke til med oppholdet! Snart er du hjemme igjen.

  Hilsen Gry K

 • Anonymous

  February 19, 2010 at 9:28 am Reply

  Er ikke så veldig fresht på Sandvika, nei… Lykke til, håper du blir bedre! – Og nydelig blogg og herlig hus, har du!
  Hilsen Bentemor

Post a Comment