AIRPORT HOUSE
Interior, decorating, inspiration, life.
44845
post-template-default,single,single-post,postid-44845,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

AIRPORT HOUSE

anetteshus-c-

 

Hei! Fikk du med deg innlegget forrige søndag? Hvis ikke; Nå er vi i Shuiguanfjellene, på designhotellet Commune by the Great Wall. Her var vi en helg, hele gjengen. Commune by the Great Wall er en samling ulike hus, designet av noen av Asias mest anerkjente arkitekter.

Jeg var så heldig å få låne universalnøkkelen en dag. Bli med inn i villaen som blir kalt ‘Airport’ – og les om mine ‘Pluss’ og ‘Minus’.  (Arkitekt: Chien Hsueh-Yi)

 

anetteshus-c-2-2anetteshus-c-3602

 

Huset har fire soverom (hotellrom) som peker i forskjellige retninger, akkurat som på en flyterminal. Veggene er av stein fra området, noe som gjør at huset gir assosiasjoner til den kinesiske mur.

 

Pluss: Den 14 meter lange korridoren, høyden under taket og en haug med takvinduer som gir et fantastisk lysinnslipp.

 

anetteshus-c-2 anetteshus-c-3600 anetteshus-c-3606 anetteshus-1-3611anetteshus-c-3609anetteshus-c-3612foto: anetteshus

 

 

Minus: Dessverre, som veldig mange andre flotte bygg vi så i Kina, er finishen dårlig, gardiner henger på halv snei og det begynner å se litt trist og pjuskete ut. Vedlikehold er et fremmedord i Kina. Noe også disse villaene allerede begynner å bære preg av. Forferdelig synd. De er jo så flotte, og fortjener å være like flotte i mange år fremover …

.

Ha en fortsatt fin søndag kveld!
KLEM
ANETTE

 

No Comments

Post a Comment