a splash of color
Interior, decorating, inspiration, life.
43507
post-template-default,single,single-post,postid-43507,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

a splash of color

 

anetteshus-peonies-2-3

 

Ah, så deilig med varme sommerdager!? Endelig. Her venter vi på ferien – som jo er like rundt hjørnet nå. Vi har startet nedtrappingen med litt luking, maling av utestue og andre småklamme aktiviteter. Selv om det, nå på tampen av skoleåret, er veldig koselig med skoleavslutninger, grillturer og enda flere avslutninger, skal det bli herlig med mange late ikke-noooe-som-helst-på-timeplanen-dager. Vel, så late som det går an å få de når man har en 6 måneder gammel liten tass ;)

 

anetteshus-peonies-2

 

Pionene mine er vakrere enn noen gang i år! *superstolt*  Akkurat nå er det disse rosa fargeklattene som flotter seg i  blomsterbeddet. Blomstene er så store og tunge at de blir liggende helt nede på bakken. Så jeg skynder meg å plukke de inn. Fortløpende. Å plassere egenplukkede blomsterbuketter på bordet, det er koselig det!

 

anetteshus-peonies-2-4

foto:anetteshus

 

 

Ha en fortsatt fin helg!
KLEM
ANETTE

3 Comments
 • Caroline

  June 15, 2015 at 4:40 pm Reply

  Helt nydelig!!

 • Eva S

  June 15, 2015 at 4:41 pm Reply

  Ah! Så nydelig, Anette. Gleder meg til pionen blomster i hagen min også ..

  Fortsatt fin Sommer til deg og dine!
  Eva

 • Kristine

  June 15, 2015 at 4:41 pm Reply

  Nydelig!!

Post a Comment