ANETTESHUS.COM

A BIT REBELLIOUS

 

anetteshus-7141

 

Etter å ha instagrammet de fine oppbevaringskrukkene mine på kjøkkenbenken i dag, ble jeg nødt til å finne fram noen gamle bilder;) Jeg elsker det tradisjonelle Royal Copenhagen-mønsteret! Og spesielt Black Fluted Mega  – den yngre, veldig vakre, litt “opprørske utgaven” ;) Synes det forstørrede mønsteret malt i sort er fantastisk flott!

 

anetteshus-7140anetteshus-7127

Den vakre krukken med lokk havnet i kofferten min etter besøket hos Royal Copenhagen, København. Tanken er å oppbevare kjeks og godsaker i den. Men ettersom den er så vakker, får den lov til å stå på kjøkkenbenken en stund. Royal Copenhagen gjør seg så utrolig mye bedre enn pappesken med flingsalt ;))

 

Fortsatt fin kveld, kjære alle sammen!

SIGNATUR

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged with:
7 COMMENTS
 1. tre-engler.blogspot.no

  Nydelig krukke:)
  Jeg elsker det blå/hvite:)
  Klem Merete

  1. ANETTESHUS

   Ja, så vakkert servise! Hmm. Tror jeg må ønske meg mange flere deler ;)))

   Vil ønske deg en fantastisk nasjonaldag!!

   STOR KLEM
   anette

 2. Nina Holst // STYLIZIMO

  Enig at den er nydelig! Jeg har min fremme på kjøkkenet jeg også – foreløpig helt tom men…

  Ønsker deg en fin, fin 17 mai. La oss håpe at solen skinner :)

  Stor klem fra meg

  1. ANETTESHUS

   Ja. Sol! Krysser fingrene ;)) La oss håpe vi slipper kuldegrader og hagl i det minste *ler* (jepp, 17.mai byr som regel på noen overraskelser;)

   Ha en fin dag!

   KLEM

 3. Tonje

  Vakker krukke! Og bildene dine er bare nydelige!
  Ønsker deg og familien din en fantastisk nasjonaldag i morgen. Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg.
  God klem Tonje

 4. linn

  nydeleg! eg er jo stor fan, hihi ;)

  ønsker deg ein fin dag i morgon

  -god klem

 5. sivshus

  Hei, Ja de er nydelige! Takk for koselig hilsen! God 17. mai til deg også:-) klem Siv:-)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top