7. DESEMBER – PAPERLESS POST
Interior, decorating, inspiration, life.
40360
post-template-default,single,single-post,postid-40360,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

7. DESEMBER – PAPERLESS POST

anetteshus-jul-9736

 

Det er uten tvil veldig trivelig når håndskrevne og personlige julekort dumper ned i postkassa i desembermåned. Har du fått tid til å knipse “skrytebildene” til årets julekort? ;) Det har ikke jeg. Langt der i fra. Ikke du heller? Vel, da må jeg bare dele et supertips! Med PAPERLESS POST kan du lage og sende julekortene dine via mail – for en veldig billig penge. Konseptet er utrolig kult og det finnes utallige design å velge mellom. Du kan også designe ditt eget kort. Venner og familie får en digital konvolutt som åpnes når de åpner mailen. Love it!

 

anetteshus-jul-9741 anetteshus-jul-9740

 foto:anetteshus

 

 

… har også lyst til å tipse om JULEGRYTA, som er Frelsesarmeens innsamlingsaksjon i desember. Hvert år settes julegryta ut på gatehjørner og torg over hele landet. For mange byr den på julestemning − for andre mat, varme klær − og verdighet. Hvis du ikke oppdager noen julegryte i nærheten av der du bor, kan du legge en slant i gryta HER OGSÅ :)

 

Ønsker alle en fin dag!
KLEM
ANETTE

 

No Comments

Post a Comment