ANETTESHUS.COM | 1 2 3 4 / advent
32874
single,single-post,postid-32874,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.2,vc_responsive
2 kopi-2

1 2 3 4 / advent

6

 

.

Hei, fine dere! Deler noen flere adventsfavoritter i dag  … Nå går det fort mot jul!  Jeg gleder meg veldig til å finne frem adventsstaker, svibler og kakeboksstabler. Da er det snart jul *smiler*  Jeg liker alle disse adventsstakene veldig godt – spesielt fordi de enkelt kan gjøres personlige og fine. Ja takk til alle sammen!

 

 

371
.

.

Fant du en favoritt?

 

Ha en fortsatt fin kveld!
SIGNATUR

5Comments

 • Camilla Samuelsen / 6 November 2013 10:30

  Ja takk til alle sammen ! Flotte lysestaker du har samlet her!
  Klemmer fra Camilla

  • ANETTESHUS / 6 November 2013 11:32

   Ja, ikke sant! Vanskelig å velge .. Kanskje man burde ha en i hvert rom ? :))

   Fortsatt fin kveld, Camilla!
   KLEM

 • charlotte / 6 November 2013 10:37

  Ja tenker masse på adventstake for tiden, vil jeg ha trendy eller klassisk.. Har den du viser i kobber, men den har jeg liksom hele tiden hvis du skjønner? Godt jeg har noen uker igjen av denne “viktige” avgjørelsen-haha;)
  Klem

  • ANETTESHUS / 6 November 2013 11:34

   Hihi. Enig med deg, Charlotte … Valg av årets aventsstake er faktisk en “stor greie” :)) Elsker den i kobber … gleder meg til den dukker opp i posten.

   Ha en fortsatt fin kveld!
   KLEM

 • Maria K / 7 November 2013 7:50

  Så stilige adventsstaker! Vanskelig å velge en favoritt, haha. Nå gleder jeg meg skikkelig til desember :-D

Leave a Comment

SPONSORS: