ANETTESHUS.COM

1 2 3 4 / advent

6

 

.

Hei, fine dere! Deler noen flere adventsfavoritter i dag  … Nå går det fort mot jul!  Jeg gleder meg veldig til å finne frem adventsstaker, svibler og kakeboksstabler. Da er det snart jul *smiler*  Jeg liker alle disse adventsstakene veldig godt – spesielt fordi de enkelt kan gjøres personlige og fine. Ja takk til alle sammen!

 

 

371
.

.

Fant du en favoritt?

 

Ha en fortsatt fin kveld!
SIGNATUR

5 COMMENTS
 1. Camilla Samuelsen

  Ja takk til alle sammen ! Flotte lysestaker du har samlet her!
  Klemmer fra Camilla

  1. ANETTESHUS

   Ja, ikke sant! Vanskelig å velge .. Kanskje man burde ha en i hvert rom ? :))

   Fortsatt fin kveld, Camilla!
   KLEM

 2. charlotte

  Ja tenker masse på adventstake for tiden, vil jeg ha trendy eller klassisk.. Har den du viser i kobber, men den har jeg liksom hele tiden hvis du skjønner? Godt jeg har noen uker igjen av denne “viktige” avgjørelsen-haha;)
  Klem

  1. ANETTESHUS

   Hihi. Enig med deg, Charlotte … Valg av årets aventsstake er faktisk en “stor greie” :)) Elsker den i kobber … gleder meg til den dukker opp i posten.

   Ha en fortsatt fin kveld!
   KLEM

 3. Maria K

  Så stilige adventsstaker! Vanskelig å velge en favoritt, haha. Nå gleder jeg meg skikkelig til desember :-D

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top