A N E T T E S H U S . C O M

November 6, 2013 1 2 3 4 / advent Posted In: Christmas

6

 

.

Hei, fine dere! Deler noen flere adventsfavoritter i dag  … Nå går det fort mot jul!  Jeg gleder meg veldig til å finne frem adventsstaker, svibler og kakeboksstabler. Da er det snart jul *smiler*  Jeg liker alle disse adventsstakene veldig godt – spesielt fordi de enkelt kan gjøres personlige og fine. Ja takk til alle sammen!

 

 

371
.

.

Fant du en favoritt?

 

Ha en fortsatt fin kveld!
SIGNATUR

READ MORE ABOUT: Christmas
5 Comments

 1. Camilla Samuelsen • November 6, 2013

  Ja takk til alle sammen ! Flotte lysestaker du har samlet her!
  Klemmer fra Camilla Reply


  • ANETTESHUS • November 6, 2013

   Ja, ikke sant! Vanskelig å velge .. Kanskje man burde ha en i hvert rom ? :))

   Fortsatt fin kveld, Camilla!
   KLEM Reply


 2. charlotte • November 6, 2013

  Ja tenker masse på adventstake for tiden, vil jeg ha trendy eller klassisk.. Har den du viser i kobber, men den har jeg liksom hele tiden hvis du skjønner? Godt jeg har noen uker igjen av denne "viktige" avgjørelsen-haha;)
  Klem Reply


  • ANETTESHUS • November 6, 2013

   Hihi. Enig med deg, Charlotte ... Valg av årets aventsstake er faktisk en "stor greie" :)) Elsker den i kobber ... gleder meg til den dukker opp i posten.

   Ha en fortsatt fin kveld!
   KLEM Reply


 3. Maria K • November 7, 2013

  Så stilige adventsstaker! Vanskelig å velge en favoritt, haha. Nå gleder jeg meg skikkelig til desember :-D Reply


Tusen takk for din kommentar!

Leave a Reply